Veľkonočný pondelok - kontrola zo Sociálnej poisťovne

heltova9
30. mar 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať chodí kontrola zo sociálnej poisťovne aj cez veľkonočný pondelok? Ide o to, ze neznášam tieto oblievačky a šibačku a vždy sa zamykam alebo nie som doma a teraz sa bojím, že ak by som sa zamkla a nedostane sa tu, že by to bol problém a napíše, že som nebola doma.mate niekto skúsenosť? Dakujem

koniarova
30. mar 2024

Pochybujem o tom,že sa k tebe niekto v pondelok dotrepe.

viestta
30. mar 2024

Co ti brani neotvarat olievacom?

januska12323
30. mar 2024

Čo má neotvaranie oblievačom spoločné so sociálnou poisťovňou? Vieš o tom, že ľudia majú bežne zamknuté brány a funkčný zvonček? Stačí sa pozrieť kto ide a vieš reagovať.

heltova9
autor
30. mar 2024

Zvonček na bráne nemám a myslím to tak, že budem ignorovať oblievačov a môže to byť niekto z kontroly a bude neskoro

bloger
30. mar 2024

Jedine, že by ťa chceli vyšibať. Vtedy takéto kontroly nechodia. Bud bez obáv.

banalu
30. mar 2024

Tak si vyves oznam na branicku:
Mile damy zo socialnej poistovne, som doma, prosim volajte 09xx xxx xxx a ja vam rada otvorim.
Mili oblievaci, som na PN, prijimam navstevu len zo socialnej poistovne. Dakujem za pochopenie 😂
Ako bonus vyloz kosik s kraslicami a flaskou tvrdeho 😂

ascotka
30. mar 2024

@banalu 😂 toto je super 👍 ja som sa po operácii bála že nedobehnem na druhý koniec bytu k bytovému telefónu, tak som na schránku nalepila odkaz že som doma, nech zazvonia ešte raz, lebo s barlami som pomalá 😁 Aj poštárka využila 😉

alickapusinka
30. mar 2024

Ale áno chodia hlavne cez sviatky. Zvonček pri bráne nemáš príklad prišli by cez normálny deň zvonček nemáš a nájdeš lístok v schránke že si nebola doma tak môžeš vysvetľovať chodia. Môj muž bol na PN 10 dni cez Vinoce a prišli na 1 sviatok Vianočný takže chodia.

candii
30. mar 2024

Samozrejme že chodia. A hlavne cez sviatky, kde si ľudia myslia, že chodiť nebudú 😁

maciatkolulu
30. mar 2024

@candii a ešte s akou radosťou.

iwesska
30. mar 2024

Skor sa mi natiska otazka,ze ked nemas zvoncek,ako sa k tebe dostanu sibaci???

januska12323
30. mar 2024

Prečo nemáš zvonček? Ako sa k tebe majú ozvať?

heltova9
autor
30. mar 2024

Zaklopať na dvere?

gabika99
30. mar 2024

@banalu toto je super.

gabika99
30. mar 2024

@heltova9 áno chodia, pracujem v SP. Ani ja nemám zvonček, super inšpirácia, ak by som bola PN, tiež, napíšem na bránku odkaz.

candii
30. mar 2024

@heltova9 no ale toto som riešila. Ty si povinná zabezpečiť aby sa k tebe kontrola dostala.. oni nie sú povinný sa k tebe dobijat. Vyklopkavat na dvere atď. Lebo mne nešiel od spodu zvonček čiže som si ho musela dať opraviť.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz