Dobrý deň, chcem sa opýtať chodí kontrola zo sociálnej poisťovne aj cez veľkonočný pondelok? Ide o to, ze neznášam tieto oblievačky a šibačku a vždy sa zamykam alebo nie som doma a teraz sa bojím, že ak by som sa zamkla a nedostane sa tu, že by to bol problém a napíše, že som nebola doma.mate niekto skúsenosť? Dakujem
Co ti brani neotvarat olievacom?
Čo má neotvaranie oblievačom spoločné so sociálnou poisťovňou? Vieš o tom, že ľudia majú bežne zamknuté brány a funkčný zvonček? Stačí sa pozrieť kto ide a vieš reagovať.
Zvonček na bráne nemám a myslím to tak, že budem ignorovať oblievačov a môže to byť niekto z kontroly a bude neskoro
Jedine, že by ťa chceli vyšibať. Vtedy takéto kontroly nechodia. Bud bez obáv.
Tak si vyves oznam na branicku:
Mile damy zo socialnej poistovne, som doma, prosim volajte 09xx xxx xxx a ja vam rada otvorim.
Mili oblievaci, som na PN, prijimam navstevu len zo socialnej poistovne. Dakujem za pochopenie 😂
Ako bonus vyloz kosik s kraslicami a flaskou tvrdeho 😂
Ale áno chodia hlavne cez sviatky. Zvonček pri bráne nemáš príklad prišli by cez normálny deň zvonček nemáš a nájdeš lístok v schránke že si nebola doma tak môžeš vysvetľovať chodia. Môj muž bol na PN 10 dni cez Vinoce a prišli na 1 sviatok Vianočný takže chodia.
Samozrejme že chodia. A hlavne cez sviatky, kde si ľudia myslia, že chodiť nebudú 😁
@candii a ešte s akou radosťou.
Skor sa mi natiska otazka,ze ked nemas zvoncek,ako sa k tebe dostanu sibaci???
Prečo nemáš zvonček? Ako sa k tebe majú ozvať?
Zaklopať na dvere?
Pochybujem o tom,že sa k tebe niekto v pondelok dotrepe.