Ahojte, chcela by som sa len opytat, ako stare musi byt Urcenie otcovstva na matrike? Som slobodna a mam pred porodom, s otcom dietata som bola na matrike 11.3., ale predpokladany porod je 12.5. Nevadi, ze to tlacivo bude stare 2 mesiace, nieze budem mat s tym nejake problemy, dakujem za odpoved 🙂
tak super, ja len aby som dodrzala nejake lehoty. Takze je jedno aky tam je datum, dakujem za odpoved 🙂
To sa da ist na matriku dva mesiace pred porodom urcit otcovstvo?A komu vlastne ste urcili to otcovstvo?Ked este dieta nie je na stvete, nevie sa pohlavie,ani meno, prvykrat v zivote take cosi pocujem.
@mamulka211 úplne normálna vec...ty si až do pôrodu netušila kto je otcom tvojho dieťaťa? 😅
@sissy27 tusila,ale priznat otcovstvo siel az po porode a tak aj kazdy jeden otec mojich znamych,co rodili.Dostali papiere z porodnice a s nimi tam sli.
@mamulka211 ved to je uplne normalne. Aby malo dieta meno po otcovi teda priezvisko musis mat tento papier. Inak bude mat meno po matke.
My sme tiez boli asi mesiac nazad a mesiac mam do terminu. Takze vadit to nebude
@mamulka211 mam na mysli dohodu o mene dietata, priezviska
@mima1 no tak ale ja som bola vydata,cize asi v tom bude ta zahada,ze mne nikto nemusel nic do predu priznavat, automaticky sa to bralo,ze otcom je manzel
@mamulka211 myslim, ze v prispevku som jasne uvadzala, ze som slobodna, takze tento papier asi potrebujem
@asturia26 slobodna som nerodila,tak som to nevedela
@mamulka211 tak to je jasne ked si vydata.
mi sme mali ah staršie tie papiere a nebol problém len potom aj priateľ musí ist na matriku pre rodný list
@alexandra206 ano to viem, ze on musi ist 🙂
Problemy nebudu, my sme spravili otcovstvo ked som bola v 13tt a vsetko pohode
*urcení pardon ☺
Inak neplati sa nic a trva to 10minut
Nemozu byt problemy,ake?? Ved si furt tehotna s tym jednym babom, ktoreho otcovstvo uznal.