Už druhý mesiac žijem iba z 22,54 eur

sofiaemma
21. jan 2013

Ani neviem kde mam svoju otazku zaradit,kto by mi vedel poradit.Som vedena na urade prace ako nezamestnana,nemam narok na podporu.Som slobodna a mam jednu maloletu dceru.Byvali mi na vyzivne platil nepravidelne a tak som dostavala nahradne vyzivne,neskor byvali dlh vyrovnal a mne vzikol preplatok.Na socialnom som spomenula ze som schopna dlh splacat v splatkach.Na co aj suhlasili ale stalo sa to ze za december a aj januar mi stiahli celu sumu respektive neposlali mi ani davku v HN ani nahradne vyzivne a neposlal mi nic ani byvali.Je mozne aby som mohla s dcerou zit iba s pridavkoch?Ak si nemam od koho pozicat tak neviem....

lea641981
21. jan 2013

zijete same?nemozete sa prestahovat k rodicom?surodencov nemas?

adeli79
21. jan 2013

neviem konkretne poradit,a le isla by som zistit na urady, co sa stalo.

sofiaemma
autor
21. jan 2013

tak sama niesom ale ide o ten princip ze nejake minimum predsa musi byt ktore by mi mali posielat.

sofiaemma
autor
21. jan 2013

tak ja neviem,ale nechcem sa im vtierat ked som im uz raz povedala o splatkovom kalendari a prave tomu nechapem vedia v akej som situacii,... ☹

xlucia
21. jan 2013

@sofiaemma VTIERAT???? utekaj a spovedaj uradnikov nech mas z coho zit. akoze niekto spravi blbost, alebo pre tvoju akoze hrdost bude dieta hladovat?????
ked sa neozves, nic poriesis

sofiaemma
autor
21. jan 2013

No viete ake su tie uradnicky pozeraju na vas ako by ste ich okradli o ich plat

xlucia
21. jan 2013

@sofiaemma jezkove oci, ja mam z tvojich reakcii tlak na plafone. a co ked sa pozeraju. to sa pozeraju aj ked prides prihlasit ci odhlasit rodicak, ci nieco ine. hlavne tety v rokoch byvaju s otravenym ksichtom, a unudene. nemozem uverit podla tvojich reakcii ze nie si pubertacka. tvoje argumenty su katastrofa

kvetka_
21. jan 2013

na davku v HN ti nemoze siahnut ani exekutor nie to este nejake urady! nesed doma, a chod si to na urady vybavit, alebo co chces zit zo vzduchu? akoze nemam slov na teba, doma si, robotu nemas, a nemas z coho zit a aby si si isla pytat na co mas narok nejdes, lebo uradnicky na teba pozeraju???? akoze to vazne??????????

sofiaemma
autor
21. jan 2013

dali mi to riadne pocitit ze mam preplatok v state ze mam peniaze 2x aj od nich aj vyrovnal dlh aj byvali ...no neviem preco ked sme sa o tom bavili ze budem splat v splatkach ,..tak tomu tak nieje

sissy27
21. jan 2013

@sofiaemma keď ti je trapne na úradoch, tak potom snáď len aby si si prácu našla... btw. neviem o nikom, komu by úrad práce reálne našiel normálne zamestnanie, to budeš musieť sama...

sofiaemma
autor
21. jan 2013

asi tak ,len som si myslela,ze musi byt zo zakona nejake minimum ktore by mi socialka posiela,ale tak asi by si ta uradnicka ani nedovoli postupovat tak ze mi dlh bude zrazat v plnej vyske..

lea641981
21. jan 2013

@sofiaemma tak to som nikdy neriesila ci kukaju alebo nekukaju poviem co potrebujem a pytam sa a pytam od toho tam su a ked nevedia pytam si ich nadriadeneho a hned vsetko funguje ako ked mi stratili doklad nastup na MD a na ucte MD neprisla hned tam mali veselo 😀
rychlo ma odbavili aby ma uz nikdy nevideli 😠 vsetko je zrazu take jednoduche a svet krasny 🙂 a nadriadeny jednal so mnou musim sa prznat so vsetkou uctou 🙂

lea641981
21. jan 2013

@sofiaemma pytaj si ich nadriadeneho na socialke 🙂 nic sa neboj 😉

sisaha
21. jan 2013

@sofiaemma mas s nimi podpisany splatkovy kalendar? chod naspôť a požiadaj ich o prevedenie vsetkeho mimo splatky naspäť...ak sa budu ksichtit, tak zavolat k tomu ich veducu, ak nepomoze, tak riaditela...Ved usta mas..nie?
Predovsetkym tam niekto spravil chybu, to nie je o tom, ci si niekto dovoli, alebo nedovoli...Mohlo to byt z nepozornosti

nepres
22. jan 2013

Možno Ti pomôže tento článok: http://v-hano.meu.zoznam.sk/news/a22-01-eur-na-...
Jednoznačne sa treba sťažovať na všetky miesta.