Dievčatá neviem prosím uveďte ma do obrazu
Našla som si 11/12 m brigádu.Na kartičke z úradu práce mám napísané, že môžem pracovať do 235? V hrubom.
Za 11 m som mala v hrubom na páske 170 čistá mzda 119,25 za 12 m 147 v čistom 103,50 a, keď som poslala pásky pani mi napísala, že má vyraďujú.
Povedzte mi teda ako to je
@janagem áno, všetko ako malo byť za každý mesiac výplatnú pasku... podporu neberiem
Je daný počet dní koľko môžeš robiť a zároveň byť na úrade, ten si zrejme prekročila. Myslím, že je to 40 dní.
áno vyraďujú ťa - ale nie preto koľko si zarobila. Vyraďujú ťa z dôvodu, že si prekročila dĺžku trvania dohody - maximum je 40 dní.
@alenah31 odrobila som 38 dní
Ja už neviem či si to pracovníčka dobre zratala a nepomylila sa.Mozem niekomu poslať pásky?
@tyaja5 tam, kde som pracovala vedeli, že chcem zostať na UP, takže pásky mi spravili tak, aby to preslo
tu nejde o to koľko dní si pracovala, ale koľko trvala dohoda. Ak si ju mala napr. od 1.11.2022 do 31.12.2022 - je to spolu 61 dní trvania dohody.
Ak má vykázaných len tých 40 dní odrobenych, tak by ju vyradiť nemali
@alenah31 tak už viem kde je chyba.To je pekna sprostosť ďakujem Ti.Myslela som reálne odpracované dni a hodiny
Tu nevyriesis nic.
Ked dostanes rozhodnutie o vyradeni, chod na UP a podaj odvolanie a k odvolaniu doloz vsetky doklady a nenechaj sa odradit pripadnymi blbymi recami uradnicok, ze odvolanie nepomoze, pretoze uradnicky su tupe, jak rite.
Nahlásila si im brigádu dopredu?