Dobrý deň,
Nenašla som v žiadnom fóre odpoveď na moje otázky.
Som na úrade práce. Od 4. 11 som si našla dohodu ktorú pri urade môžem mať. Od 18.11. Som nastúpila na ďalšiu dohodu. Obe bežia súčasne. To ze súčasne byť nemôžu samozrejme viem. Takže od 18.11. By som mala byť vyradená z uradu. Pani na úrade čaká na výplatnú pásku aby vedela či má má vyradiť od 4.11. Alebo až od 18.11.
A teraz tá moja otázka..potvrdenie, že som limit neprekročila jej má stačiť od 4 do 17. 11 alebo aj tak za celý mesiac. Ale to by nedávalo zmyslel keďže by som od 18teho už bola vyradená a teda by som nemala šancu to prekročiť. Najskôr sme si to takto vydiskutovali. No neskôr ma kontaktovala, že potrebuje pásku. Takže teraz neviem ako to presne je.
Ďalšia moja otázka je. Keďže ma ešte neukončila a stretnutie máme až po 15tom. Ako to bude s podporou. Vyplatia mi ju celú a budem im musieť vrátiť časť? Alebo budem čakať o mesiac dlhšie. Ak by som ju mala vrátiť do koľkých dní ? Ďakujem
@ovocie16 za cely mesiac od daneho zamestnavatela. Podpora sa vyplaca mesiac pozadu, zalezi kedy dolozis prijem, ak az koncom 12/24 a vyplatia ti podporu za cely mesiac, alikotnu cast budes vracat.