Úrad práce a zdravotná poisťovňa

3. okt 2024

Idem ziadat o predlzeny rodicak zo zdravotnych dovodov nasej dcerky. Ale problem je, ze sa bojim ze ak neprevezmem predpisane plienky z lekarne, ze mi rodicak neschvalia. Tie plienky nesedia dcerke, zaparenu ritku z nich ma. Pouzivame ine plienky. Vedia to pri schvalovani rodicaku zistit, ze plienky, ktore predpisala neurologicka nevyberame z lekarne? Samozrejme ze do ziadosti som dala aj lekarske spravy. V nich je, ze je plienkovana dcerka a diagnozy.

andrejka1974
3. okt 2024

To s tím vôbec nesúvisí je na vás aké plienky budete používať ináč sú rôzne plienky staví sa opýtať v lekárni vedia vám dať aj vzorku na vyskúšanie a nemusíte brat plienky z lekárne

autor
3. okt 2024

@andrejka1974 Naozaj? Lebo vraj pre posudenie rodicovskeho plateneho posudzuju aj ci je dieta plne plienkovane. A ked nevyberiem plienky na predpis, ci si nebudu mysliet, ze plienky uz nepotrebujeme. Nasa dcerka ma pampers vzorky nepotrebujeme.

andrejka1974
3. okt 2024

Nemusí byt dieťa plienkovane všetko záleží od diagnózy akú máte a čo dieťa potrebuje akú starostlivosť a akú máte diagnózu