Idem ziadat o predlzeny rodicak zo zdravotnych dovodov nasej dcerky. Ale problem je, ze sa bojim ze ak neprevezmem predpisane plienky z lekarne, ze mi rodicak neschvalia. Tie plienky nesedia dcerke, zaparenu ritku z nich ma. Pouzivame ine plienky. Vedia to pri schvalovani rodicaku zistit, ze plienky, ktore predpisala neurologicka nevyberame z lekarne? Samozrejme ze do ziadosti som dala aj lekarske spravy. V nich je, ze je plienkovana dcerka a diagnozy.
@andrejka1974 Naozaj? Lebo vraj pre posudenie rodicovskeho plateneho posudzuju aj ci je dieta plne plienkovane. A ked nevyberiem plienky na predpis, ci si nebudu mysliet, ze plienky uz nepotrebujeme. Nasa dcerka ma pampers vzorky nepotrebujeme.
Nemusí byt dieťa plienkovane všetko záleží od diagnózy akú máte a čo dieťa potrebuje akú starostlivosť a akú máte diagnózu
To s tím vôbec nesúvisí je na vás aké plienky budete používať ináč sú rôzne plienky staví sa opýtať v lekárni vedia vám dať aj vzorku na vyskúšanie a nemusíte brat plienky z lekárne