Úrad po rodičovskom

18. apr 2024

Prosím vás,je tu niekto,komu skončil rodičak a išli ste na úrad práce zatiaľ? Chcem sa opýtať, či vás moc alebo respektíve ako často posielali po robotach,nie že by som nechcela pracovať, pracujem celý život 🙂 momentálne som bola na materskej a keď mi skončí rodičak chcela by som ísť na tých 6 m na úrad a potom do práce.
Len by som chcela vedieť či moc posielajú po robotach.
Do pôvodnej práce sa nevrátim, presťahovali sme sa a mám to dosť ďaleko.
Som predavačka,tak preto sa pýtam, lebo práce predavačiek je dosť ako pozerám 🙂 len musím nejakú prácu aby aj kvôli malému mi vyhovovala.

bublinka1426
18. apr 2024

no teba ako predavacku asi posielat budu, je po nich dost dopyt stale....

autor
18. apr 2024

@bublinka1426 veď to som napísala,len sa pýtam či má niekto skúsenosť,že ako často a keď odmietnem,čo to obnáša

bublinka1426
18. apr 2024

ked odmietnes, mozu ta vyradit z evidencie

autor
18. apr 2024

@bublinka1426 myslím,keď odmietnem kvôli napr.pracovna doba mi nebude vyhovovať,nie že tam nepôjdem ak ma na dané miesto pošlú

vieronika14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elanor
18. apr 2024

bola som par krat v evindencii UP, ani jeden raz mi nedali ponuku, ani osobne, ani mailom, ani postou, zeby ma boli poslali na pohovor oni. Vzdy som si nasla nieco sama.
Niekedy davno sa chodilo tusim raz za 2 tyzdne, potom raz za mesiac, a naposledy pred 5mi rokmi, mi davala tusim raz za 2 mesiace.
Vzdy stacila kopia jedneho mailu, ze som niekam poslala zivotopis.
Prvy krat som doniesla asi aj 10 papierov s mailami, vsetky co som posielala za ten cas, nevedela som ze staci iba 1. Pani bola ohurena, ze fiiha, ale teda povedela, ze staci jeden do buducna 😀

Ak ta poslu, nemozes odmietnut - teda ze tam neprides. Na pohovore uz ale pracu odmietnut mozes, resp. das si take poziadavky a podmienky, ktore oni nebudu ochotny akceptovat a mas vystarane. Ty budes za dobru, ze sa zamestnat chces, to oni ta nechcu 😀

rachel36a
18. apr 2024

Posielali ma ale uprimne som jej povedala ze mam maximalnu podporu, ze si ju vycerpam a az potom pojdem robit..mala som chapavu sprostredkovatelku, povedala ze mi rozumie, ale ze posielat ma musi
Ked ta poslu musis ist, a nemozes odmietnut bez vazneho dovodu, lebo ta vyradia...

autor
18. apr 2024

@rachel36a a prosím ťa ako často ťa posielala,a keď si odmietala tú prácu,tak ťa nevyradili z evidencie,

rachel36a
18. apr 2024

Asi 5 x krat som bola na pohovore pocas evidencie, nikdy som pracu neodmietla, to by ma hned vyradili...ale na pohovore som povedala ze mam male dieta, ze mozem chodit do prace najskor o 7,30 a potrebujem koncit cca o 15,30... Ze mi nevyhovuju smeny ani praca cez vikend a sami mi do papiera napisali ze o mna nemaju zaujem..co teoreticky bola pravda...raz ma aj na pohovore pochvalili, ze som uprimna...😁😁😁😁