Dobrý deň chcela by som sa opýtať od 7.2.23 som evidovaná na úrade práce. Dostanem za február podporu už v Marci ? Totiž ešte mi nedošiel domov žiaden vymeriavací základ. Iba list že ma evidujú. Do kedy vám prišiel vymeriavací základ do schránky? Ďakujem za info
@draik Fu no bolo toho veľa na vypisovanie číslo účtu som písala určite 🙂 ešte sama pani na úrade mi hovorila ze mam nárok na davku
Skor nie ako ano, kedy si prevzala rozhodnutie o evidencii? Moj muz je evidovany od 24.1 a este nema ani rozhodnutie zo SP, iba z UP
Myslím ze majú na 60 dní,dávka sa dostáva za 2 mesiace pozadu,ako kedy mozno aj za 30 dniii
Po prevzati oznamenian o zaradeni do evidencie UoZ z UP sa tieto udaje preklapaju na SP,ktora ma od tohondatumu 60 dni na vydanie rozhodnutie o priznani/nepriznani naroku na davku v nezamestnanosti.
@rachel36a Ahoj manžel už dostal rozhodnutie zo SP ? Ja ešte stále nič. Neviem ci to vážne až tak na poslednú chvíľu posielajú ?
Ano dostal, aj rozhodnutie, a teraz v marci mu uz prisla aj prva davka s doplatkom aj za januar...dostanes pravdepodobne buduci mesiac s doplatkom za februar
Dávku vypláca SP, nie UPSVaR. Snáď ste aspoň zaškrtli pri zaevidovaní, že žiadate o dávku.