Ahoj ženy, možno hlúpa otázka ale... Dnes mi končí karantena a moja lekárka mi nedvíha telefón, ráno mi ešte sestrička zdvihla telefón, povedala že mám zavolať neskôr. Už som 12x volala ale linka je obsadená. A moja otázka je či mi v sociálnej vedia ukončiť pnku? Ja potrebujem aj zamestnávateľovi zavolať. Ospravedlňujem sa za hlúpu otázku, len už neviem čo mám robiť.
@lucka_ke email som nenašla nikde na nete, ja potrebujem aby to dnes ukončila.
ak sa nedovoláš išla by som osobne zajtra a požiadala ju o ukončenie spätne k dnešnému dňu, po karanténe ak nemáš príznaky už môžeš ísť von a treba ju poriadne zjazdiť, že nedvíhajú telefón a nemajú ani email, na ktorý by sa dalo napísať
@lucka_ke linka je obsadena.. Nemoze dvíhať ked s niekym vola.. Treba len skusat
@lucka_ke Linka ja obsadena a rano sestricka dvihla, tak asi ze telefon dvihaju, len tolko ludi telefonuje, ze je problem dovolat sa, stale je obsadene.
Ja to mam s lekarmi rovnako v tejto dobe - volam aj 20x kym sa mi podari vystihnut, ze prave s jednym pacientom dohovorili a dalsi este nestihol zavolat, takze sa dovolam ja.
Autorka: S beznou PN to funguje tak, ze ak sa rozhodnes nastupit do prace bez toho aby lekar ukoncil PN, tak si povinna o tom informovat lekara do niekolkokych dni, neviem teraz ci 3 ci 5 a potom k nemu len ides kvoli tym tlacivam. Takze zajtra tam chod a PN ukonci. Pripadne rano zavolaj a povedz, ze nastupujes do prace a ze dalsi den prides po papiere.
častokrát vyvesia telefón a proste nedvíhajú, môj muž sa tak nevedel mesiac dovolať na DIA ambulanciu, keď tam išiel osobne ho s krikom vyhodila sestrička, že má volať, potom sa konečne domailoval doktorke a vysvitlo, že sestra nedvíha alebo vyvesí telefón, lebo má toho plné zuby a dr. je to očividne jedno, katastrofa
Áno, ja som sa tak nevedela dovolať dr, chcela som len malej dat predpísať lieky, čo užívame, tak som teda šla osobne a hľa, vyveseny telefón a odôvodnenie, že sa nedá ordinovat keď stále niekto vola 🤷♀️
Ak nemáš žiadne priznaky, treba ísť osobne, známej sa stalo že sa nevedela dovolať a nakoniec bola doktorka v karanténe a na dverách napísané že kto zastupuje a kedy a tam bude
Tam sú lebo ráno zdvihla sestrička, teraz už aj zvoní volala som zase 5x a nikto nedvíha. Do pol 2 sú tam, takže možno sa ešte podarí ak nie zajtra budem musieť skočiť osobne. Ďakujem za odpovede
Možno maju teraz prestavku
iba lekár, tvoja MUDr. nemá email kde by si jej mohla napísať?