Ukončenie PN

17. apr 2024

Ahojte, prosím Vás som na PN od pondelka...dr. mi kázala v piatok zavolať a informovať o stave. Ak poviem, že stav sa mi zlepšil a v pondelok by som mohla nastúpiť do práce, tak mi ukončí PN v ten piatok alebo dá dátum do nedele? Nebola som ešte na PNke, čiže neviem ako to funguje. V okolí mi vravia, že mi preplatia aj víkend, tak som zvedavá...dakujem

januska12323
17. apr 2024

Keď jej zavoláš tak sa rovno opýtaj ako to robí ona.

bellaa3007
17. apr 2024

Som mzdarka, víkendy v škole nerobia a zaleží od lekára. Niektorí vedia ukončiť tak,že máš platený aj vikend. Niektorí sa pýtajú či pracuješ vikendy, ak nie dajú ti ukončenie pred vikendom

candii
17. apr 2024

Väčšinou to robia od pondelka .. ja som teraz ukončila PN.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gastanka32
17. apr 2024

Pise sa tam datum, kedy si schopna nastupit do prace, tak si myslim, ze v pohode tam moze uz v piatok napisat pondelkovy datum. Lepsie ti je ostat na pn aj pocas vikendu, nech mas aspon nejake peniazky z toho, ked uz je ta pn tak biedne platena.

ljzozv
17. apr 2024

baby skutočne to záleží od lekára ako k tomu pristupuje.
U nás dá ľuďom od pondelka, iba v tom prípade, ak povedia, že sú zaradení do pohotovosti na víkend. Inak nie. A takto to majú viacerí lekári v okolí.

autor
17. apr 2024

@gastanka32 ďakujem všetkým za odpovede 😊 no bolo by fajn, keby mi to ukončí v nedeľu, keďže je to ozaj biedne platené...takže je to 50:50 a záleží od dr, no som zvedavá, čo mi tam napíše 🤨 vďaka ešte raz za skusenosti

ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz