Jedna zena mi stale vypisuje a teraz sa mi aj vyhrazala,ze uda mna aj manzela ze u nas v byte su drogy.co je sprostost(jej dcera za to sedi,lebo predavala) mozem ju ja udat za obtazovanie a za to,co si chce vymysliet o tych drogach?mam ist na policiu alebo na sud?
@natalym co su?
@miskacharly No tie drogy či u Vás sú?
@natalym samozrejme,ze nie!ved som pisala,ze to je sprostost.vzivote by som sa k tomu neznizila.ale ja sa pytam,ci ju mozem za to udat,ze si to chce na mna vymysliet skor ako to urobi.kebyze mam v byte drogy,tak by som nezacinala tuto temu a nechcela by som s tym na policiu este aj.
@miskacharly Prepáč. No tak jej povedz, že nech už aj ide na tú políciu. Ale šupom. A čo má vlastne proti Vám?
@natalym nechapem 🙂 preco ma ist na policiu?teraz vecer sa mi to tu nechce rozoberat,to je nadlho...možno zajtra 🙂
@miskacharly natalym sa asi pytala, ci su u vas drogy. Asi ma zaujem pre syna ;). Sorry Nat.
Na policiu mozes ist, iste nie na sud. Otazka je, ci vobec to vyhodnotia ako protipravne konanie, skor si myslim, ze TO (tr. oznamenie) odmietnu.
@miskacharly No tak sa Ti vyhráža, že máte v byte drogy, ktoré tam evidentne nemáte, tak preboha nech na tú políciu uteká. No. Možno stačí ukázať, že sa nebojíš, to je všetko. Len neviem o čo tam v skutočnosti ide.
@natalym no lenže polícia by potrebovala asi aj svedka, pretože pani bude isto hovoriť že ona sa nikomu nevyhrážala. Najlepšie by ju bolo nahrať, alebo nakamer., popr. ak to počul manžel - tak môže byť ako svedok. Poniektorí ľudia sú poriadne hovadá.... 😲
@bonaqa2013 Och, ja hovorím, že nech pani povie, že nech na tú políciu ide - udať ju, že majú v byte drogy. Predpokladám, že nemá čo skrývať a pani sa pekne strápni, príp.polícia si podá ju. Ide o to, že ak si z toho zakladateľka nebude robiť ťažkú hlavu a kľudne ju na tú políciu pošle tak to milú pani prejde. Ale stále neviem, že prečo sa takto správa, to zakladateľka nepíše.
@natalym drogy? Však kukláči jej dom resp. byt prevrátia aj krát.... 😲 S tým by som sa ja nezahrávala
@bonaqa2013 A Ty si myslíš, že na polícii sa jej neopýtajú odkiaľ má takúto informáciu a keď spravia raziu, tak predtým si čo to pozisťujú. Baba nedá pokoj, vyhráža sa udaním na polícii za nepravdivú vec, čo sa dá urobiť, okrem toho, že rozbiť jej hubu?
Baby tato kocka ma problemy s kazdym, netreba ani reagovat 😔 😀
@bonaqa2013 to pisala v sms, takže dôkaz mám.
@miskacharly tak ak máš SMS tak by som asi uvažovala o návteve polície. Nech si vážená uvedomí, že takto sa to nerobí....
@bonaqa2013 ved to chcem,ale sa pytam,ci za to mozem ist na policiu,ci to budu aj riesit vobec.
@miskacharly už si tam mala ísť....
@bonaqa2013 ok.pojdem ešte dnes.a co bude dalej?nevies?
ale vyhrážanie sa políciou nie je vyhrážanie v pravom zmysle slova... Koleduješ si o úplný výsmech - to bude ďalej. Pretože ty vlastne naplníš to, čím sa ona vyhráža (to je logika, čo?). Teda budeš ešte horšia, ako je ona 😀
Najlepšie by bolo buď úplne ignorovať, alebo ak ju stretneš, vysmiať sa jej do tváre.
@miskacharly dobre choď na políciu a opýtaj sa čo by sa dalo v tejto veci robiť. Popr. ešre napíš na HNonlone.sk tam nájdeš poradňa . Na tejto stránke odpovedajú právnici na otázky čitateľov.
ja by som asi skor oddelenie policie upozornila,ze mas sibnutu susedu a nech tam neposielaju rovno komando kuklacov. Proste susede sibe a na toto sa premrhaju peniaze z nasich dani...na zbytocny zasah policie, kde netreba. Ono zalezi ako useda vyzera,ak nevyzera byt od pohladu kompletna,tak jej to ani na policii neuveria 🙂
@miskacharly A sú?