Ahojte , riešil niekto podobnú situáciu , vzali sme sa v žiadosti o sobáš sme mali aj tituly na sobasnom liste nám ich nezapisali, dočítala som sa že ak chce mať niekto titul v sobasnom liste treba doniesť na matriku ukázať originál diplomu alebo sa na to má matrikarka upozorniť čo sa nestalo , dá sa to dodatočné vyriešiť alebo to už ostane takto ?
Áno, ja tak mám. Titul mám v OP, na sobášom liste ho nemám. A vôbec to neriešim, veď kde taky sobášny list ukazujem ze "tu je môj titul?" Všade dávaš OP, to je hlavný doklad.
@bibka26 a preco je dolezite mat titul v sobasnom liste? Ja teda tituly mam dva a na sobasnom ich nemam a v obcianskom iba jeden... nejako si na tom nezakladam. Asi ked pojdem po novy OP, prinesiem aj ten druhy diplom, nech ho do OP zapisu... snad len v tom OP ma nejaky vyznam, ale naco v sobasnom?
ja nemam tituly zapisane ani v OP 🤣🤣🤣 a tusim jedine kde mi ich napisali je pracovna zmluva, aj to len preto ze baba vedela, ze mam skolu a spytala sa ma.
@bibka26 Preco si vobec prebrala sobasny list? Ved si ho mala hned skontrolovat ci nie je niekde preklep, ci nieco nechyba a rovno sa tam na matrike pytat ako napravit to co chyba.
Ty poslusne preberies a az potom zistie ze je nieco zle a namiesto toho aby si sa pytala na tom najkompetentnejsom mieste, tak to riesis tu?
ale to nie je nutne mat na sobasnom liste titul ci je?
Ahoj s priateľkou sme sa brali cca pred 2 týždňami, v sobašnom liste sa klasicky končí jej priezvisko ová . Je zo zahraničia chcela si tu zmeniť pás ale nastal problém jej krajná neakceptuje ten dĺžen nad a . Musí to dať opraviť aby si mohla zmeniť pás . Chcem sa spýtať je možná oprava na sobašnom liste? Na matrike ? Je možné zmeniť údaje v sobašnom liste?
mate titul aj na obcianskom?