Údaje - kataster

21. máj 2024

Prosím Vás je možné vyhľadať všetky nehnuteľnosti na celom Slovensku podľa mena a dátumu narodenia? V katastri viem že sa dá podľa katastrálneho územia, ale potrebovala by som vyhľadať informácie bez toho, aby som musela preklikať všetky katastrálne územia v danom kraji.
Ďakujem za užitočné info.

deti95060810
21. máj 2024

to by sme chceli viacerí tak... 😉
ale na bežnom katastri čo je na nete sa to nedá.

zic
21. máj 2024

Iba notari, exekutori a tak... obycajny smrtelnik nie... to by bolo, aby si kazdy len tak vybehol vsetky nehnutelnosti... iba ked tak po jednom (ak vies zhruba, kde kto co ma)

deti95060810
21. máj 2024

@zic to by bolo závisti... 😉

zic
21. máj 2024

@deti95060810 presne... teraz je to stale v rovine dohadov... "je asi hajzel bohaty, ale neviem presne co ma" 🙂 🙂 🙂

autor
21. máj 2024

@zic určite by sa dalo niečo vymyslieť, aby sa to nedalo zase hore dole zneužívať, ale chápem aj túto stránku. Aspoň na okres alebo kraj keby sa dalo, to by úplne stačilo. Tu je strašný problém s tým, že neviem ku ktorej obci tie pozemky patria, preto som myslela, či sa to nedá nejak hromadne.

@deti95060810 bohužiaľ závisti je dosť aj teraz 😔

Každopádne ďakujem za info 🙂

h2
21. máj 2024

Musíš jedine preklikať všetky katastrálne územia. Ak potrebuješ hľadať v rámci nie veľmi veľkej oblasti, tak sa to dá, len to chvíľku potrvá.

zic
21. máj 2024

podla mna ako by sa to dalo "osetrit" by bolo prihlasenie cez slovensko.sk pod svojou identitou a dotycnemu majitelovi by sa vzdy ukazalo, kto si ho prezeral... ak ma niekto ciste umysly, tak je to ok...

lenkahvh
21. máj 2024

ale toto si vies pozriet na katastralnej mapke, nepotrebujes na to kataster

lenkahvh
21. máj 2024

@autorka - teda vychadzam z toho, co pises v komente, ze hladas, komu patria pozemky v obci

margaretka_
21. máj 2024

Konkretne pozemky si vies pozriet na mape. Aj my sme tak hladali majitelov, ked sme chceli kupit co sa nam pacilo 😂