Baby, ja sa idem spýtať či nemá niekto skúsenosť. Mama sa rozišla s bývalým minulý rok. Zrušila mu trvalý pobyt všetko super, až na to, že on si stále dáva posielať poštu k nej a odmieta to zrušiť. Už sme informovali aj poštárku, že tu teda nebýva ale ona povedala, že to nie je jej problem a ona musí post doručiť na adresu aká je na liste. :D
Tak ma mama milión žltých papierikov. Ja už neviem, čo s tým :D nemáte niekto skúsenosť?
Postarka s tym naozaj nic nema. Kym si pan nezmeni dorucovaciu adresu vo vsetkych instituciach odkial mu posta chodi, tak budu zasielky chodit k nej. Neprevzate zasielky posta vrati odosielatelovi, ak je uvedeny, ale to nie je vas problem, ze mu neboli dorucene zasielky. Kludne mozte tie zlte papieriky hadzat do kosa ak si pre nich nepride. Nie su to zasielky pre vas
chodte na postu za veducou a vysvetlite problem.
@janagem pošta by mu mala prísť len vtedy, ak je označená schránka. Ináč by som vyhodila aj lístok. To nie je váš problém, že poštárka hodí niečo, čo vám nepatrí. Zrušiť meno na schránke.
@janagem asi je to pre neho zabavka
@kavasmliekom on ani nemá meno na schránke. Ani rovnaké priezviska nemali, ale poštárka povedala, že to je jedno.
@janagem ja by som rovno hádzala žlté lístočky do koša- nepreberie si zásielku v odbernej lehote, vráti sa odosielateľovi- hotovo.
@katulkagajdos ale budú ju skúšať posielať zase..hlavne inštitúcie.
@janagem tak vyhadzovať.
ak nema meno na schranke, postarka tam nema co davat postu, to jej treba rovno povedat, a nech zasielky vracaju rovno bez nejakeho dorucenia k tebe...
@janagem to nie je pravda. vsak teba to obtazuje. ako som pisal vyssie idem na postu za veducou a lady sa pohnu
@frflos_nespokojny no, len to je dedinka :D takže nasa pani poštárka je aj pani vedúca pošty, lebo su tam až dve :D
@janagem vsak chod na hlavnu postu do mesta a vykasli sa na vasu postarku. urobia poriadok, neboj
@janagem tak tulcik 38 nie ste asi len vy, nie? Ci bývate v dome? Ak v dome, tak zavolať vedúcej pošty, že si neprajes zbierať žlté lístky pre neznámeho adresáta.
@janagem zo schranky ho vymazat, proste na schranke nie je, a zasielku nemusi dorucit, ona na obalku napise, adresat neznamy = nebyva tam, este mozete na chranku napisat ze FERKO MRKVICKA TU NEBYVA? zasielky nehadzat. Ja keby mi to napriek tomu davala do schranky, tak to vezmem a idem s tym na postu, ze ti chodi cudzia posta, upozornujes na to postarku a jej je to jedno.. a vratim im to tam so staznostou, nakolko presne na toto maju nalepocku "adresat neznamy"
@kavasmliekom jj v dome
@janagem napíš na zakaznickyservis@slposta.sk prilož fotku žltého lístka
poštárka nemá čo nechávať žlté lístky má zásielku automaticky vracať nazad z textom adresát je neznámy
@janagem vždy sa dá sťažovať. Nam dokonca poštárka s fixou do písala na schránku meno predchádzajúceho majiteľa hneď sme ju dali do obrazu,...
@kavasmliekom no tak toto je už drzosť :D by ma asi porazilo :D
asi to je v zahranici ine..ale u nas napisem na obalku nebyva tu a hodim na postu do schranky ... ak odoberie mama jeho meno zo schranky tak tam nemoze hadzat postu ...
Ja by som to hádzala rovno do koša, ani by som sa neobťažovala niekoho obvolávať. On sa tiež neobťažoval. Jednoducho si cudzí človek necháva posielať postu na cudziu adresu lebo chce. Raz dva krát by som ho upozornila nech si zmení korešpondenčné údaje, a keď by to ignoroval, tak by som to už neriešila.
Presne ako ti radia, ty nikoho neobvolavaj, posta to ma spravne vratit, a oni si zalozit, ze na tej adrese sa ta osoba uz nezdrziaav
Kazdy ma sefa, napis na staznosti (mail najdes na offik stranke posty). Ja som sa tiez tak raz stazovala na nieco a hned si postar zacal robit svoju robotu poriadne
Jedine obvolať tých odosielateľov.