Trvalé bydlisko dieťaťa

vikina345
8. sep 2024

Dobrý deň prajem,
Potrebujem sa informovať najprv takto zo skúseností. Bohužial aktuálne moje trvalé bydlisko je len obec bez žiadnej ulice nakoľko nový majiteľ domu kde som mala trvalé bydlisko ho zrušil a mne bolo automaticky pridelené trvalé bydlisko k obci. O dva mesiace sa mi má narodiť bábätko ktorému samozrejme ide automaticky moje trvalé bydlisko a dopočula som sa že tým pádom budeme vedený ako bezdomovci a bude k nám poslaná sociálka na kontrolu. Podotýkam že prechodné bydlisko máme nakoľko bývame v meste a v byte. Chcem sa teda spýtať a informovať či je to naozaj v takomto prípade riešené sociálkou a takouto kontrolou?

zuzinka888
8. sep 2024

Am aj ano- nemas sa coho bat. Musia skontrolovat ci dieta ma strechu nad hlavou. Ak byvas v podnajme nic ti nehrozi teda ak su podmienky vyhovujuce.

anavixy
8. sep 2024

Nie, nie je. A ak je, tak len pridu pozriet, vidia, ze mate kde byvat a neriesia, uz sa to tu nedavno preberalo, neriesia ani tych, ktorych by mali… a teda my v porodnici piseme dietatu trvalu adresu podla mamy a zaroven ak mate aj prechodne bydlisko, kam dieta fyzicky ide, tak uvadzame na vacsinu dokumentov aj tu, takze spat k otazke: nie, nebudu vas riesit.

pribinak
9. sep 2024

Nemôžeš si dať TP k otcovi dieťaťa?