Trestné právo - nebezpečné vyhrážanie

smexy
30. jún 2023

Ahojte zienky,chcela by som sa opýtať ma niektorá skusenost s nebezpečným vyhrážaním?
Priateľ mal vypité a sa vyhrážal zobrali ho do väzby a vraj tam ma nebezpečne vyhrážanie,výtržníctvo a vraj tyranie blízkej osoby.
Predtym nikdy nebol trestaný,nemal ani podmienku v case kedy ho vzali.Vo vazbe je uz zhruba týždeň a pol
Vie mi prosím niekto aspoň povedat čo čakať? Koľko najviac môže dostať? Som uz zufala pretože nič neviem :(
Dakujem za každú odpoved

draik
30. jún 2023

@smexy
Dosť veľký problém je týranie. To môže byť na niekoľko až viac rokov. Bez podrobnejších informácií sa radiť nedá.

smexy
autor
30. jún 2023

@draik no pokiaľ viem tak tyranie je veľmi tazko dokázateľne … to je len záznam pretože bola volaná hliadka ale vyriešilo sa ti vytriezvenim v cpz každý raz

vulka
30. jún 2023

@smexy On niekoho týra, ale vždy to skončí tým, že vytriezvie a je to OK??? Podľa Teba je OK, keď niekto kvôli týraniu volá hliadku?

natalienka12
30. jún 2023

@smexy Bez toho aby som videla presne z coho je obvineny, sa radit neda. Ak ne vo vazbe, ma predsa obhajcu a ten vie, co ma robit.

smexy
autor
30. jún 2023

@vulka týraním by som to nenazvala ja osobne,nikomu nikdy neublížil len alkohol je zlo a myslím si že to že tam skončil kvôli alkoholu, je jeho trest a aby pochopil ze sa alkoholu už nikdy nedotkne.Niektorí ľudia musia spadnúť na úplne dno aby pochopili.

smexy
autor
30. jún 2023

@natalienka12 nebezpečne vyhrazanie(sms),výtržníctvo oblial farbou vchod brany ale zišlo to vodou dole a vraj tyranie blízkej osoby čo vlastne v konečnom dôsledku bolo prehodnotené na priestupok, pretože nič z toho nesplnalo skutkovú podstatu týrania.

natalienka12
30. jún 2023

@smexy A kto ti to je? Otec? Brat? Manzel? Kamarat? Bratranec z osmeho kolena?

smexy
autor
30. jún 2023

@natalienka12 snúbenec.

liz_lemon
30. jún 2023

@natalienka12 citaj, priatel

natalienka12
30. jún 2023

@smexy Tak cim skor sa odsnubuj dobre ti radim…zivot s alkoholikom? Radsej slapni do ho***

marca12
30. jún 2023

@smexy koho tyral? Akoze teba?

natalienka12
30. jún 2023

A ked je vo vazbe, opakujem musi mat obhajcu. Preco sa neporadis s nim? My nevieme aky je skutkovy a pravny stav a triafat paragrafy nebudem. Kludne moze mat tyracku v sadzbe 7-15. To sa neda. Smer obhajca.

smexy
autor
30. jún 2023

@natalienka12 ešte nebol za ním právnik a chcela som len vediet zhruba asi koľko mu hrozí pretože som už zufala.
Myslela som že najdem tu nejakú odpoved a ochotného človeka ale zdanie klame.
Každopádne Dakujem.

natalienka12
30. jún 2023

@smexy Ja by som chcela vediet, ci 23. jula 2027 bude prsat. Fakt nenasiel by sa niekto ochotny mi poradit?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smexy
autor
30. jún 2023

Smutne,že ženy nedržia spolu ale ešte budú zosmiešňovať.

natalienka12
30. jún 2023

@elizabet173 Kto chce kam, pomozme mu tam. Ked chce ist do pekla, nech ide.

smexy
autor
30. jún 2023

@elizabet173 nesedí je len vo vazbe a je rozdiel byt vo vazbe a vo výkone trestu 😉

natalienka12
30. jún 2023

@smexy Ty si postihnuta? Opakujem ti, ze bez toho aby som videla z coho je obvineny sa neda poradit. Moze mat tyranie na odseku 1 aj na odseku 3. Takze ok, ak ho ma na odseku 3 hrozi mu 15 rokov. Staci? Ty si postihnuta ked si svoj zivot dobrovolne chces spojit a tyranom a alkoholikom. Tvoja mama ta neporodila v bolestiach na to, aby si si takto dobrovolne znicila zivot.

akiana
30. jún 2023

@smexy Ty ries ako sa od tohto kvietka co najrychlejsie distancovat, a nie mu este pomahat, utekat pred spravodlivostou. Ci ho chces obhajovat dovtedy, kym nebude mat zas vypite a nebudes na rane ty?

smexy
autor
30. jún 2023

@natalienka12 keby som na jeho mieste tiež by som nechcela aby to somnou človek vzdal 😉 taktiež viem že ľudia sa DOKÁŽU zmeniť.Ja sama som bola v detstve problémová a zmenila som sa.Nazývať niekoho alkoholikom a tyranom koho nepoznáte? Ten chlap pre mňa robil všetko.Staral sa o mňa.Ma 6 ročnú postihnutú dceru na ktorú dobrovoľne doteraz posielal výživné druzke.Páči sa mi ako ho opisujete bez toho aby ste ho poznali.Nevzdávam to s ním a ani nemienim to s ním vzdať pretože bol to najlepšie čo ma stretlo a v živote žiaden pre mňa neurobil to čo on.To je aj dôvod preco sme sa zasnúbili.Pil hlavne z dôvodu že od neho odišla družka s dieťaťom za nejakým fetakom a on sa o ňu 8 rokov staral aj o dieťa,všetko platil,bol vzorným otcom.Mňa v živote nezbio ani na mňa ruku nedvihol.To iste jeho okolie,vždy keď mal vypité čo sa nestavalo často tak len slovne vyhrazanie a po vytriezveni ľutoval.Nikdy neublížil ani muche.Takže poprosím nesúdiť keď nepoznáte.Ale jasne chapem najlepšie je na každého pi….. na internete. 😊 a plus bonus je to človek s vysokoškolským vzdelaním,napriemernym IQ a vôbec to nieje hlupák.

smexy
autor
30. jún 2023

@natalienka12 Dakujem za názor že som postihnutá,beriem to ako kompliment.Môžem sa maximálne nad tým pousmiať a mať v pi.. 😉

natalienka12
30. jún 2023

@smexy Nuž tak potom, proti gustu žiaden dišputat. Drz sa ho. Nikdy ani muche neublizil, ale je vo vazbe. Dievcatko moje, do vazby sa ludia neberu iba tak zo srandy! No a postihnuta si. Vsak ty sa dousmievas, ked ti raz vybije vsetky zuby a prilozi noz ku krku. Potom budes usmiata.

ayanamirei
30. jún 2023

@smexy ooo to je "skvely" chlap, ked DOBROVOLNE posiela peniaze na VLASTNE dieta 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️sa zobud preboha... on na to dieta platit musi a teraz ho vzali za vyhrazanie, nasilie a tyranie - co ma 🍆 zo zlata,ze si za nim taka besna? Je to chruno, nic viac,nic menej... A chrunovia sa nemenia,len sa pretvaruju,kym netrafia dalsiu obet 😉

hela_tn
30. jún 2023

Určite mu bolo doručené uznesenie o vzatí do väzby, tam bude presne špecifikované z čoho je obvinený, potom podľa toho sa dá poradiť..ak je vo väzbe už viac ako týždeň, pridelený obhajca sa s ním už mal kontaktovať..už mu prišlo opatrenie o ustanovení obhajcu?

natalienka12
30. jún 2023

@ayanamirei On by ani muche neublizil predsa 😂😂😂

smexy
autor
30. jún 2023

@ayanamirei nemusí🤣 jeho bývala caja nepožiadala súd lebo je to obyčajná fetacka ktorá nemá ani na to.
Keby veľmi chcel nemusel posielať ani cent a ani po tom čo zistil že veduca za tie peniaze si kupuje drogy 🙂

smexy
autor
30. jún 2023

@hela_tn nekontaktoval,stále ho čaká.

smexy
autor
30. jún 2023

Keby bol taký nap..ako sa tu opisuje tak asi by sa jeho matka nechcela dať zavrieť na psychiatriu hned ako bude pondelok a ja som na tom rovnako ako ona.Obe vieme že je dobrým clovekom a nikomu neublížil cize môže si hovoriť kto chce,čo chce.Tí ktorí ho poznajú vedia 🙂

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz