Trestné oznámenie za krivé obvinenie

28. aug 2022

Ahojte ženy, mam taku otazku, niekto kto rozumie trošku pravu. Predavala som na internete oblečenie, pisala mi jedna zenska, ze kupi. Pisala mi, ze mi poslala peniaze a ja som jej zaslala tovar. Samozrejme oeniaze nechodili a ona sa stale vyhovaralac ze poslal ale nic nic. Tak som tuto skusenost napisala do jednej skupiny, kde sa nahlasuju taketo situacie. Dokonca sa mi tam ozvali dalsie zeny, ze sa im s touto osobou stalo to iste. Ale tato zena to zistila a zacala mi pisat, ako ona na mna uda za krive obvinenie a nasledne mi poslala peniaze za tovar (avsak poslala len polovicu) …. Tovar mal hodnotu 20€. Normalne som z toho v šoku, že mna ona oklame, preberie tovar, klame, ze zaplatila, nakoniec posle mensiu sumu a este mi napise ako ona ma uda za krive obvinenie …. Plus mi napisala ako ma pride zbit. Akoze realne po tomto by mohla na mna dat udanie za krive obvinenie? Vsak toto uz neni normalne, ze niekto ta oklame, nezaplati a nakoniec sa ti este vyhraza …. A hlavne teraz uplne rozmyslam, ze ak by teda ma udala, kedy sa to dozviem? Ako mi to pride? Lebo ona moju adresu nevie …. Ďakujem 👍

pribinak
28. aug 2022

Toto polícia ani riešiť nebude. Kde by prišli keby mali rieist take sprostosti

Poučenie pre teba do budúcna, že tovar posielať z vtedy keď ti prídu peniaze na účet

autor
28. aug 2022

@pribinak ved urcite, to uz som poucena, ale uplne ma to šokuje ta drzost, ze namiesto toho, aby sa ta osoba bala, te ona vlastne nezaplatila, klamala, ze je tym ocividne znama, sa este bude mne vyhrazat, za to ze som si dovolila to niekde do skupiny napisat

pribinak
28. aug 2022

Si poucena a hod to už za hlavu. Je to nejaká chorá osoba a bodka

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
seahorse27
28. aug 2022

Je to drza tupa zenska, ktora ta urcite neuda, iba sa vyhraza. Na policii sa s nou kvoli takej sprosti nikto ani bavit nebude…

whatever1
28. aug 2022

Ale prosim ta, urcite ta neuda. Napis jej, ze udas ty ju, ze sa ti vyhraza ublizenim na zdravi a ze ta okradla. A na tu skupinu daj aj screenshot konverzacie kde ta chce zbit, nech ju porazi😆

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lalenka33
28. aug 2022

Pekne by som jej odpísala nech pri podávaní trestného oznámenia nezabudne predložiť celú vašu komunikáciu o tom, kedy a koľko mala zaplatiť a kedy a kolko reálne zaplatila inak to pri predvolaní predložíš ty a nech si nezabudne zobrať na políciu hotovosť na zaplatenie priestupkovej pokuty zato, že ťa okradla o 10 eur a vyhráža sa zbitím.

autor
28. aug 2022

@jabadabadu presne, ona ani pisat nevedela chuderka, ani gramatika nic, ale furt mi len pisala ako ona mi poslala nakoniec peniaze (aj ked menej) a ze da trestne, lebo ona poslala a ja som si dovolila ju niekde spomenut este nez realne niečo poslala …. Ale inak aj tam kde som ju spomenula som to podala sposobom, ze som napisala situaciu a spytala som sa, co s tym, ze som to nenapisala nejako urazlivo, napadajuco, ani som ju tam nemenovala ako zlodejku nic …. Cize si tak hovorim ze vlastne neviem na com by to obvinenie akoze staval

autor
28. aug 2022

@seahorse27 ved ja si aj hovorim, ze keby tam toto povie a ukaze im nasu konverzaciu, tak maximalne uvidia, ze ona okradla mna, ze by este proti sebe isla …. Ale tak taki primitivni ludia su schopni aj seba udat v postate, len aby sa tvarili ako ti idu urobit zle …. Cize trosku sa bojim problemov, kvoli tomu, ze taka osoba je mozno tak sprosta, ze to aj urobi

seahorse27
28. aug 2022

Pusti to z hlavy, totalna kravina. Ved ona ti este dlhuje polovicu sumy a ty mas obavy z udania 🙈 Just by som ju zverejnila, nech si ostatne kupujuce daju pozor…

autor
28. aug 2022

@whatever1 ano, ja som to tam všetko dala screen shoty

autor
28. aug 2022

@mb2021 ona sa ohana tym, ze som napisala do tej skupiny, ze klamala a nezaplatila, ked ona mi nakoniec nieco poslala 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

matogato16661
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. aug 2022

@seahorse27 ano, ona stale dlhuje, cize tiez si hovorim, ze co by tam akoze ukazala, ze som ju krivo obvinila ze nezaplatila, lebo polku poslala?!

veronikalubko
28. aug 2022

Napíš sem meno, nech si dajú ženy pozor kľudne 🙂

autor
28. aug 2022

@matogato16661 ja sa s takou osobou urcite nechcem tahat nejako …. Mne len pili nervy, ze sa mi vyhraza, ze teraz snad budem kazdy den cakat, ci mi niekto nezavola alebo čo

seahorse27
28. aug 2022

Normalne si sa nou dala zastrasit 🙈 Na milion percent ti nikto nezavola 😃 Poznam taketo stekajuce tupelka…vela kriku a skutek utek, je to len taktika

nikyball
28. aug 2022

Tipnem si,že cig*nka. Tým sa neoplatí ani zadarmo dať nie este predávať. Zablokovať a poučiť sa do buducna

autor
28. aug 2022

@seahorse27 akoze nejako logicky si aj ja hovorim, ze co by tam asi povedala, ze poslala polku sumy, ale ze som ju obvinila ze nezaplatila nepravom 👍 alebo ze poslala az po tyzdni a pol klamania ze poslala ale krivo som ju obvinila …. Ze vlastne asi by fakt uz ti policajtu na nu pozerali, ze jej hrabe, lebo vsak by nemala ani dokaz o zaplateni, kedze poslala len polku …. Ale aj tak ma to hneva a hlavne je mi to luto, lebo j som extrem cestny clovek a vzdy aj ked predavam, posielam snad hned ten den, prvou triedou a tak a som z toho fakt taka v soku, te niekto ma oklame, okradne a zacne sa mi este takto vyhrazat 😞🤔

autor
28. aug 2022

@nikyball ano bola, ale presne som si este vravela, te vsak nebudem mat predsudky a hadzat vsetkych do jedneho vreca a takto to dopadlo

seahorse27
28. aug 2022

Ukludni sa, z tohto nic nebude. Dosiahla, co chcela…ma polovicnu zlavu, lebo ta ukricala…

autor
28. aug 2022

@seahorse27 ano, asi by bola spokojnejsia keby to je uplne zadarmo, ako u tych dvoch co sa mi ozvali, tak asi ma nervy, ze mi musela poslat aspon polku, aby sa mi mohla vyhrazat

nikyball
28. aug 2022

Ešte skús rovnaku metódu ako ona. Že radila si sa s právnikom a spojila so ženami,ktoré okradla a podás TO za podvod a vyhrážky, ak ti nepošle zvyšok peňazí.

autor
28. aug 2022

@nikyball ja uz kaslem zvysok penazi, ja chcem od nej pokoj, ale samozrejme ano, ked bude pokracovat, tak jej ja napisem o pravnikovi ….. ale tak takato sa urcite bude tvarit ako hrdinka aj vtedy si myslim

heni79
28. aug 2022

Si nervózna, hoci ty si nič neurobila. To je tvoja poctivá povaha. Ak sa ešte ozve, povedz jej, či vie presne, kde je najbližšia "stanica" PZ. Ak nie, že jej dáš adresu. Ver, že ju tým odrovnáš. A vôbec sa neboj. Ona ťa v podstate okradla. Ty máš svedomie čisté. Nech pokojne na tú políciu ide. Čo presne im tam povie? 🤔 Okradla som niekoho a ona to o mne hovorí?

autor
28. aug 2022

@heni79 ano, presne toto si hovorim, ze ved oni by si to predsa museli overovat a velmi rychlo by zistili z konverzacie a bankovych vypisov, ze nezaplatila a ze klamala tyzden a pol ze poslala peniaze, ktore neposlala, plus by zistili, ze sa mi este vyhrazala ublizenim na zdravi, ale tak taketo sproste osobky su schopne asi vsetkeho, asi nechapu, ze policia sa nespolieha len na slova, ale si aj overuje

heni79
28. aug 2022

Práve preto ju tam pošli, ak ťa bude ešte kontaktovať. A ak máš obavy, choď sama na najbližšie oddelenie PZ. A nenechaj sa odbiť. Oni (policajti) to tiež budú skúšať - poslať ťa preč. Nechcú mať nevyšetrené/nevyriešené prípady. Kráti im to odmeny. Nech spíšu s tebou zápisnicu, že sa ti niekto vyhráža.

autor
28. aug 2022

@heni79 teraz naposledy som jej napisala, te nech si ide a nech im tam povie, ze mi doteraz nezaplatila za tovar plnu sumu …. A este mi odpisala nejako, ze ona sa tam neboji ist a ja uz som jej neodpisovala, lebo vsak s takou osobou vobec diskutovať 🤔 tak bodaj by sa už viac neozvala

heni79
28. aug 2022

Už tej osobe vôbec neodpisuj. A prípadne ty zbehni na políciu. Vôbec sa nemusíš báť. Choď pokojne spať. 💐