Dobrý deň ,
Môžem ako fyzická osoba prísť na ktorékoľvek oddelenie policajného zboru a podať trestné oznámenie na príslušníka policajného zboru?
Policajt pred očami môjho svokra zbil môjho priateľa. Išla som podať trestné oznámenie a odmietli mi ho . Ževraj nesmú prijať trestné oznámenie na svojho kolegu kvôli zaujatosti. Prosím Vás neviete poradiť či vôbec smú odmietnuť trestné oznámenie?
Ďakujem za rady
Ďakujem všetkým
Napíšeš A ale nenapíšeš B :D že prečo ho zbil. Určite nie preto že trhal kvietky ;)
@xxxx1979 pravdepodobne ta vysmiali preto, že TY chces z trucu podať na policajta trestne oznamenie a on si len robil svoju robotu lebo priateľ zjavne vystrkoval rožky
Prečo chceš dať trestne Ty? Však priateľ ktorý dostal výprask by mal dať trestne
@karolinakk treba citat poriadne. Jej muz je tiez policajt. Takze....bude to zaujimave...
@vevesh veď ja čítam, hovorím že aj policajt mohol vystrkovať rozky
Jej muž nie je policajt. Autorka píše, že policajti odmietli prijať TO voči policajtovi, teda voči ich kolegovi, ktorý zbil jej muža.
@karolinakk mohol, ale tak to je hadam nie na nas, ale na posudeni nadriadenych (vysetrovatelov), ci a kto mal pravo zbit-nezbit....
A dôvod bitky?
policajti musia prijať každé oznámenie, toto mali prijať a postúpiť dalej na inšpekciu
Toto si má vybaviť priateľ sám a nie jeho priateľka, on najlepšie vie prečo došlo až k bitke.
Nebolo náhodou to čo ty voláš bitka, použitie donucovacich prostriedkov? Neverím, že policajt len tak pre nič za nič, zbil tvojho priateľa. A ty si tam nebola tak čo chceš ty podávať? A dôvod prečo tam vôbec prišla polícia?
Trestne oznamenie mozes podat aj na prokurature