Ahojte nestalo sa vám niekomu že vám prišla z telekomu faktúra, nedoplatok, mam paušál, v ktorom mam všetko zadarmo a keď son tam volala, tak mi povedali, že to je kreditov a karta a z nej prevolane, len tomu nechapem, keďže žiadnu kartu nemám, a keďže je to kreditov a karta, keď sa m i nie kredit volať sa nedá.
@kejty13 spomen si, ci si naozaj nevolala na audiotextove cisla alebo niekto cez tvoj mobil:
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...
@kejty13 "v ktorom mam vsetko zadarmo" - nikdy nie je vsetko zadarmo, mozno data, sms, mms a bezne volania. Audiotextove sluzby, ktore spominas, urcite "zadarmo" v pausali nie su. Nezapajala si sa do ziadnych sutazi? (alebo niekto iny cez tvoj mobil, dieta? Neviem, aka si stara)
@kejty13 Ahoj.
1.Na faktúre je Tvoje telefónne číslo alebo iné? ( Povedali o kreditnej karte, ale máš paušál )
2. Pozri ako je to na fa napísané, audiotextové elektronické služby mi nepríde dobrý výraz
3. Podrobný výpis je platený podľa cenníka, ukáže okrem telefónnych čísiel, na ktoré sa volalo aj čas hovorov. Podľa času skús dopátrať, kto sa dostal k telefónu a volal
Mne tak ex partner zobral mobil a nastastie spravil len 100€ fakturu. Boli to hry dobijanie zivotov atd
Stalo sa mi.. mala som dobíjaciu kartu. Prišla mi sms-ka, že keď si dobijem kartu, napr. za10,-€ suma sa mi znásobí na 20,-€. Ja som si nabila za 20, tak mi navýšili za 40,-€. Joj, aká som bola šťastná. INTERNET som nemala aktualizovaný. Ten som mala cez Wifi.
Keď som wifi internet vypla, tak mi pekne krásne odpočítavalo z predplatenej karty. Pípla mi sms-ka, že som na nule.
Keď som tam volala, hodinu hľadali chybu. Nenašli.
Vykašľali som sa na nich, odišla som ku konkurencii.
@kejty13 a co mas na fakture napisane?