Testovanie na objednávku

7. feb 2021

Ked som objednana na testovanie ako to funguje? Prisiel mi cas kedy mam prist. Ked tam pridem a bude rada ludi, mam ist do predu? U nas v meste som totiz uz pocula ze ludia skacu do tych co idu dopredu aj ked su objednani 😒

hipuska
7. feb 2021

Ja keď som bola, čakali sme asi hodinu u nás. Ale teda meskali s testovaním, takže môj čas sa presunul o hodinu neskôr. Ale teda, ja som tam narobila krik, pretože presne. Ľudia poprichadzali aj hodinu dopredu. Bola tam aj jedna tehotná mamička, a tu som tiež sprdla. Prišla skôr o 2 hodiny. Ja viem, že to bolo hnusné, ale mala čakať doma.

autor
7. feb 2021

@hipuska cize mi radite normalne ist dopredu? Pretoze potom nechapem zmysel objednania sa na cas nie ze ja tam pridem na moj cas ktory mam urceny a budem tam cakat hodinu-dve?? Pripadne komu sa hlásit ze som objednana? Neviete?

hipuska
7. feb 2021

U nás nikomu. Proste ľudia stoja v rade. Ti čo testujú, to neriešia. Ja by som išla do predu, spýtala sa ľudí, aky majú čas. Budú pindat, jasne. Ale ja by som sa nedala.

hettinka
7. feb 2021

U nas to bolo rozdelené, niektoré mom len pre objednaných, niektoré bez objednania. Momentálne sa u nás neobjednava, ale ani nečaká v radoch.

rachel36a
7. feb 2021

U nas tam kde sa objednava , tak neobjednanych neberu...iba ak by nahodou mali volno ze objednany neprisiel...na testovani nikdy nie som dlhsie ako 3-4 minuty...vysledok sms

hipuska
7. feb 2021

@hettinka ale aké testy? Ona ide asi na pcr. Či u vás aj pcr bez objednania?

petamich
7. feb 2021

u nas tiez pri objednani sa necaka a ak treba sa pytat ludi na kedy su objednani, lebo presne ked kazdy pride o pol hodinu skor akosi to straca zmysel 🙂 tak nas informoval aj starosta, ze pytat sa a vyslovene ziadal nech ludia chodia o 5 min. vopred max 🙂 jasne, ked su dvaja ludia predo mnou v rade ako dnes tak sme kaslali na to

elizabet173
7. feb 2021

Na objednavku som nikdy necakala viac ako dve, tri minuty, ked tam nikto nebol, zobrali ma skor. Necakala som ani na vysledok, prisla SMS.

hettinka
7. feb 2021

@hipuska ja som práveže pochopila, že ide ako objednaná na antigen.

Na PCR sú objednaní všetci a berú podľa časenky, mna o pár minut skôr, nikto tam nebol.