Telekom bez viazanosti a s viazanosťou

2. dec 2024

Hľadám rozdiel a cenník internetu, paušálov s viazanosťou a bez viazanosti, je v tom nejaký rozdiel? Neviete niekto?

tina1549
2. dec 2024

telekom paušály bez viazanosti nemá

autor
2. dec 2024

@tina1549 ale tak myslím, že keď si nepredĺžiš už existujúcu viazanosť na internete, alebo si nepredlžiš paušál, aký je tam rozdiel

tina1549
2. dec 2024

no taký, že ti ho po pár mesiacoch (ak je tam nejaká medzi doba) pravdepodobne zrušia

koniarova
2. dec 2024

Nepredľžíš, zdvihnú cenu

snicek
2. dec 2024

Na internete je poplatok vyssi,cca 5 € pri mobilnych pausaloch zostava cena rovnaka

autor
2. dec 2024

@snicek aha díky, lebo som si náhodne všimla, že mi o 2 týždne končí viazanosť na internete+tv, tak ma zaujímalo, čo by sa vlastne stalo, keby som si to nepredĺžila, čiže faktúra by chodila ďalej, ale už s vyššou cenou?

snicek
2. dec 2024

Este pol roka sa uctuje cena ako doteraz a potom sa to zdvihne za kazdu sluzbu cca 5€.Takze nemusite hned utekat,staci do pol roka.

janka_266
2. dec 2024

@snicek telekom dvíha hned po skončení viazanosti

snicek
2. dec 2024

@janka_266 tak neviem za ake sluzby,ale urcite nie za internet.Aj v zmluve je uvedene,ze pol roka po viazanosti je cena zachovana

janka_266
2. dec 2024

@snicek nám zvýšili hneď za tv a net, v septembri :D a aj my to niekoľkokrát prízvukovali, ale my sme našťastie hneď ukončovali zároveň odoberanie služby

koniarova
2. dec 2024

Aj nám hneď zvýšili.

lenkasarka
2. dec 2024

Ja mám magio od telekomu bez viazanosti už dlhodobo. Platím viac o +- 2 Eura mesačne. Paušál mám tiež už bez viazanosti,ale tam asi neplatím viac nejak som ani nepozerala popravde.

ketrint
Včera o 07:37

@snicek súhlasím s týmto názorom, mám rovnaku skusenost. 😉
Od Telekomu mám len internet a presne tak, po skončení mi ešte pol roka platili staré podmienky a bez viazanosti a teraz po pol roku mi zdvihli o 5€ 🙄

snicek
Včera o 10:54

@ketrint tiez som mala taku skusenost,preto som pisala.