Ahojte som tu nova a s manželom plánujeme diéta aké kolvek rady sa zídu.Chceli by sme vedieť čo všetko treba vybavit keď rodiť chcem na SK , viem že je toho tu veľa už spomenuté ale všetko sú to staršie roky chceli by sme vedieť aktuálne veci.Za každú radu ďakujeme 🙂
aj my sme tu uz cez 8 rokov a teraz uz kazdu chvilu cakam 2 a nikdy by som nesla rodit na SK. si precitaj tie skusenosti co tu pisu o slovenskom porode ti poviem ze v uk budes max spokojna.
Ja mam termin o 2-3 tyzdne ale rodit by som neisla na sk , vela Slov.zien co poznam a rodili tu boli maximalne spokojne so starostlivostou pocas a po porode.
Ahojte áno obaja žijeme tu aspoň zatial ale plánujeme nastalo žiť na SK preto by som chcela vedieť viac info. Ďakujem za každú rádu 😉
@laura1245 chod do tejto temy a spytaj sa tam https://www.modrykonik.sk/group/183/
A priklanam sa k nazoru dievcat..na Slovensko by som rodit nesla 😉
@laura1245 ahoj, ja som tiez na zaciatku tehotenstva a pojdem rodit rozhodne na Slovensko. Nechapem ako niekto moze tvrdit ,ze UK je super co sa tyka tehotenstvo. Urcite ano pre matky ,co nemaju problem. Ale pocas celeho tehotenstva nevidis lekara a po 1 dni ta vykopnu s dietatom domov.
Takze baby poradte- tie co mate skusenosti ako postupovat - kedy sa da ziadat v kolkom tyzdni o E106 resp E112.
Dakujeme obe
Zijete obaja v uk? Preco chces rodit na sk? Ja tu zijem uz 11rokov a uz cakame druhe babo za 4 tyzdne.s prvym porodom co sa tyka nemocnice a starostlivosti som bola velmi spokojna.dufam ze to aj po tomto poviem 🙂