Ahojte potrebujem poradit aky doklad okrem pasu je najlepsie mat pri ceste do Tunisu so synom ktory ma ine priezvisko ako ja? Aby nam nahodou nerobili na letisku problemy?
@nemezys do tunisu nic.moj ma ine priezvisko a tunis a egypt v pohode nic netreba.pre pokoj v fudi rodny list ale aj tak je to zbytocne
@svetluska82 no praveze ide aj sestrina mala a dostalu sme v cestovke suhlas rodicov s vycestovanim lebo ze minuly rok robili problemy na letisku preto sa trocha obavam
@nemezys nam nikdy nerobili problemy. V bratislave nic a v tunisku to uz absolutne nic
@svetluska82 praveze vtedy robili problem tunisania aspon tak nam povedali v cestovke
@nemezys akoze robili problemy vlastnym rodicom? alebo ludom, ktori sprevadzali dieta? pretoze ten suhlas sa vydava len vtedy, ked beries dieta niekomu inemu, aby bolo jasne, ze s tym rodicia suhlasia, ze sa nejedna o unos.. my taky suhlas mame vzdy, ked berieme neter, hoci len do rakuska..
v rodnom liste si uvedena ako jeho matka, takze aj keby si mala nejaky suhlas, davala by si ho sama sebe.. 😉
@nemezys no neviem v tunisku dal peciatku do pasov a nic ho nezaujimalo ani meno nekukal odovzdali sme mu vstupne priletove karty a hotovo. Sme sa smialu ze sme mohli istna hocijaky pas a pokual ides cez cestovku tak neriesili nic uz duplom
No to dufam aj ja ze nebudu nic riesit
Nelietam mimo EU, ale tu mi nikdy kvoli tomu problem nerobili s 2 detmi s inym priezviskom a to lietam aj 8xza rok
@nemezys vezmi si rodny list