Riesil niekto so socialnou poistovnou papier od dokyho nejaku vynimku ci co ked ste mali svadbu pocas PN?
@amelia000 mala ráno 9-11, poobede 15-17. Ale svatba bola o 13:30 a potom obed s rodinou. O 18:00 som už bola doma, ale dal mi do 20:00 vraj k keby niečo🙂 Nemal s tým vôbec problém, vedel, že je to kvôli svatbe a nebola som prvá, ktorej to vystavoval🙂 Na SP to vzala bez reči, tiež bolo vidieť, že som nebola prvá co to doniesla. Kby som s tym neprišla vyzvali by ma sami.
treba si vybavit vychadzku
Ja som od mojho chcela 1 den vynimku, on mi iniciativne dal tyzden - nech si zariadim, co potrebujem 🙂
Mne stopli nemocensku dávku a nepomohol ani argument, že som mala svadbu počas vychádzok. Dr mi musel napísať papier, že som mala dovolené a bola som schopná v ten deň mat svadbu. Až po doručenie toho papiera mi poslali PN
potrebujem poradit...som pn a ideme mat svadbu na 3 tyzdne...od lekara potvrdenie mam ze sa mozem vydavat len neviem ci socialke sa to nahlasuje dopredu alebo staci po svadbe...?
@amelia000 ja, na deň svadby som mala potvrdenie od gyn., že mám mimoriadnu vychádzku od 6 do 20 hod. Toto som potom niesla na SP nakoľko som menila priezvisko a logicky by na to prišli. Ja som si zisťovala vopred ako sa to robí. Na SP potom len na PN tlačive prepísala priezvisko a ja som to podpísala.