Strata malého technického preukazu od auta

13. okt 2021

Ahojte,

nejazdila som na aute dlhšiu dobu a niekde som založila malý technický preukaz, nemôžem ho nikde nájsť. Dá sa vybaviť na polícii náhradný?

Ďakujem

gabika8855
13. okt 2021

Treba íst s velkym technickym na policiu tam sa vypise tlacivo o strate maleho, zaplati sa kolok a vybavene

autor
13. okt 2021

@gabika8855 ďakujem za odpoveď, robia to na počkanie? zabudla som ešte dopísať, auto je písané na môjho otca a že chýbajú doklady som zistila len teraz náhodou, keď mu robíme menšiu údržbu, otec je nevládny, v tomto prípade bude potrebné asi splnomocnenie od neho?

gabika8855
13. okt 2021

Overene splnomocnenie od otca pripadne viete zavolat na prislusny urad a spytat sa lebo niesom si ista ci nieje nahodou ze pri niektorcyh ukonoch dieta-rodic nepotrebuje splnomocnenie ale to neviem na isto ale zase ja by som s tym splnomocnenim isla...... no pridete na klientske centrum alebo teda dopravny inspektorat neviem ako je to vo vasom meste riesene, pockate si do radu a spravia ukon v pocitaci...maly technicky pride kurierom do 30 dni na adresu

autor
13. okt 2021

@gabika8855 super ďakujem za pomoc

gabika8855
13. okt 2021

Nie je zač

brembo
28. nov 2021

technický malý nevydávaju na počkanie. Príde ti poštou alebo si pren zájdeš na políciu.