Ahojte.
Ako ste spokojné v poisťovni Union?
Rozmýšľam o zmene.
Ďakujem.
Za mňa veľká spokojnosť,príspevok na zubára vybavený rýchlo a aj teraz pri snažení o bábätko preplácajú za rôzne úkony a vyšetrenia viac ako ostatné poisťovne
@elynora co preplacaju viacej?
Minulý rok som absolvovala operáciu a potom chemo v onkologickom ústave. Bola tam žena, ktorá čakala na január, kým prejde z jednej poisťovne do všeobecnej. Pretože na jej typ rakoviny boli 2 liečby a súkromná preplácala len tú lacnejšiu. Vraj sa s tým na onkológii stretávajú, že pacienti kvôli onko liečbe prechádzajú do všeobecnej a čakajú kvôli tomu mesiace na lepšiu liečbu. Takže mňa by kvôli pár eurám za zubára do Unionu či Dôvery nikto nedostal.
@andrejkap123 napr. príspevok na podrobný spermiogram a aj na umelé oplodnenie
@melanta to veru nie!! :( tiez ostavam vo vszp
Ja mám Union a som veľmi spokojná... 😊
Ja som onko pacient a prešla som zo Všeobecnej do Unionu a za mňa veľká spokojnosť... Preplácaju mi viac ako VšZP
Dakujem vam, a ako ste spokojne s komunikaciou poistovne Union? Lebo na to som citala asi najviac negativnych recenzii.
Som v Unione 3 roky, dcéra tiež, syn rok, nemali sme ešte žiaden problém. Aj komunikácia super, na mail odpovedali skoro obratom a na infolinke vždy pomohli, navigovali, aj mi pracovníčka cez telefón pomáhala vypisovať jedno tlačivo 🙂
@thoughtfulweirdo dakujem
Ja som bola 28 rokov vo VSZP a uz by som tam nesla. Teraz sme v Union a ziadny problem. Dokonca ziadost o umele oplodnenie sme mali schvalenu v ramci tyzdna, a to nas vsetci strasili, ze mame pocitat, ze prejde aj mesiac, kym poslu odpoved. Dokonca ma par dni pred odoslanim ziadosti sami kontaktovali, ze sme stale nedodali potvrdenie od lekara..
Ja som v Unione odkedy prisla na slovensky trh, cca 16 rokov a som spokojna. Vlastne vsetci sme, manzel, syn, mama, brat, nikto sme nemali ziaden problem. Mam diagnozu, ktora si vyzaduje pravidelne MR-ka a uzivam liek, ktory mesacne stoji poistovnu 750e, nedoplacam nic.
Ja som sa dala tento rok do unionu, lebo som si myslela, ze pojdem na umele oplodnenie, našťastie nebolo treba.. Lekari mi hovorili, ze bola skoda odísť zo vszp, ale teraz ked ma vszp tie problemy, tak snad som dobre urobila aj tak.. Lebo lekari ze su nejak limitovani, kolko pacientov z danej sukr. poisťovni mozu v ten den objednať.
Len co ma stve, ze union ma v porovnani so vszp strasnu tu mobilnu aplikaciu, o nicom, ale to je taky detail..
100 % spokojnosť v Unione, sme tam celá rodina
ano, zatial som nemala nikde problem a to posledne dva roky beham po lekaroch, vysetreniach,na krv chodim aj 6x do mesiaca, predoperacne,zakroky,zubar,odborni lekari vsetko bez problemov