Ahojte. Chcem sa spýtať, že čo robiť keď starosta ignoruje sťažnosť, ktorá bola písomná. Ubehlo už viac ako 30 dní na vybavenie. Na mail neodpovedá a na sms mi odpovedal: Vraj obec má dôležitejšie veci na riešenie ako riešiť moju sťažnosť.A vraj mám čakať. Koľko sa neunúval napísať. Je to tu jedna banda. Už ste to niekto riešil? Kde sa sťažovať a ako? V dnešnej dobe je fakt umenie sa niečoho domôcť. Ďakujem.
Ako zavazna je tvoj vec, naznac o co ide. Su starostovia s 500 obyvatelmi, su s 5000 a to vies, ked mu toho dojde naraz vela, riesil by len spory v terene. Mal by, no tazko odvodit stupen dolzitosti prenho.
Občan za dverami - relácia na Jednotke....
píšu občania ktorí sa nemôžu dovolať pravdy...
veľakrát sa veci "pohnú" až keď sa o veci začnú zaujímať novinári
@ahhola Susedia sme sa spojili a ideme po jednom čo nás tu terorizuje v ulici. Patrí k bande čo robí čiernotu, ale je to malá ryba a zľakli sa tie veľké. A starosta sa asi aj bojí a robí krovie.Keby to praskne tak skončia v base. Už som dostala aj také varovanie, že veď sa nič nedeje tak mám sklapnut. No z malej veci je zrazu veľká.Aj keď ja chcem riešiť iba to čo sa mňa a tých susedov týka. Chceme iba skrátka kľud.
@deti95060810 No veď to. Ja už zvažujem presťahovanie, ale pokiaľ nájdem niečo vhodné budem musieť žiť v tom čo tu je. Aj právnik mi radil toto, že médiá.
@pumpkins Ahoj, u nás v dedine to funguje rovnako 😊 starosta sa o občanov absolútne nestará pokiaľ pre neho niečo neznamenajú. Sťažnosti sme podávali ako skupina občanov 2 a nič sa nezmenilo😊
Inak v zákone je uvedené že starosta môže dať slovo aj obyčajnému občanovi na zasadnutí no náš sa rozhodol že nemusí keďže iba “Môže” 🙂
Dobrý ,viete mi poradit tiež riešim u nás v dedine svetlo ja bývam osobne sama na kopci kde sa už asi dva mesiace nesvieti a starosta sa stále len vyhovára ,že je to v riešení ale inde neonky dal opraviť iba smerom ku mne nie tak už neviem ako ďalej .
Podľa toho na čo sa sťažujes, ak na kraviny nečudujem sa mu, ale tak odpovedať by mal tak či tak