Zdravím. V našej rodine stará mama chytila koronu a teraz neviem, či zvyšok rodiny musí ostať doma, keď bývame v 3 poschodovom dome. My zvyšok rodiny bývame na 2. a 3. a ona má 1. poschodie. Musíme byť všetci v karanténe ak nemáme žiadne príznaky a nestýkame sa teraz s ňou?
my sme mali to isté, otázka od ruvz zneal ,či máme spoločné sociálne zariadenie alebo kuchynu. Nie sme samostatná bytová jednotka pod jednou strechou len spoločné schodisko, čiže sa to tvári ako v činžiaku. Boli sme v dobrovolnej karanténe 5dní
A chodi tboja babka von, ze sa nakazila? Lebo stari teraz velmi nechodia.
Ja by som takychto kopala rad radom do prdele lebo ked jeden ma maju vsetci v tom byt spolocne a nie ze to len ona a my niiic my sa snuu nestykameee lebo ved zijeme pod jednou strechou ona je dole a my zas hore....potom ze to je vsade a ludia padaju ako muchy lebo sa zaujimaju len sami o seba
Som inak zvedavá, či Matovičove dievky boli v karanténe, keď on sa údajne izoloval v izbe... 😁 ale teda ak máte oddelené schodisko, tak asi nie
@judar presne tak. Ludia su sebecke svine. Len aby on dobre bolo 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@samrolka2019 dobre nebude ked si hlupaci budu vravet a tvrdit "my nemusime..."....na to doplacaju aj ti co museli si ist nohy dolamat za dovolenkou na Donovaloch lebo ved oni nemusia byt disciplinovani a hla tu v Nitre takto sebci teraz predlzene dovolenkuju na ventilaciach v nemocnici, vojaci tu autobusy odstavuju a vyhadzuju z nich presne takychto co NIC NEMUSIA DODRZIAVAT
@judar neviem teda prečo hadzes všetkých do jedného vreca, my sme svokrovcov už presne 11dni neviedli, všetko im dávame pred dvere, zaklopeme a ideme preč, svokra dokonca nechodí ani dole do práčovňe (preperie tie pyžamá a spodné prádlo v rukách) takže ja zodpovedné môžme vyhlásiť že sme ako v činžiaku, a keďze sme s ňou pred príznakmi pár dní kontakt malí, boli sme poctivo 5dni doma....v činžiaku tiež nemá karanténu celý vchod aj napriek tomu, že sa možno viezli so susedom vo výťahu, ktorý možno už išiel domov s teplotou...poznám ozaj veľa nezodpovedných ľudí....
Zavolaj na hygienu ak si chces byt ista