Stahovanie do ineho okresu, materska, studium na skole... Okolo toho je potrebne vybavit vela veci. Kazda uradnicka ma svoju verziu, zo zdravotnej poslu vyzvu na nedoplatok, ktory je nacas riadne zaplateny. Dnes som si volala na info ohladne davky pre matku studentku. Uradnicka nevedela!! Na matersku dovolenku otca mi povie aj to sa da??? Na socialnej poistovni povedia kamaratke, ktora podnikala a podnikanie zrusila, ze nie je v ochrannej lehote, nema narok na PN aj ked ma splnenych 270 dni. Ved naco jej povedat, aby sa prihlasila ako dobrovolne
poistena a potom sa vypisat PN. Povinne by som zaviedla matematiku na kazdej vysokej skole, pomaha pri logickom mysleni. A hlavne na socialnych odboroch. Je smutne, ak ma clovek viac vedomosti, ako uradnicka, ktora ma bc alebo Mgr.... Hlavne Alzbeta, kde sa studuje 2 soboty v mesiaci!!!
Super nápad. Zamestnať Rómov na úradoch. Sú zamestnaní, užitoční a pomáhajú ľudom. 😀
@lusinda3
čo ich...nás 😀...kokos ked som počula takú kombináciu,že neplnoletá porodila a matka si na úrade vybavila prídavky na vlastnú vnučku+ aj na dcéru (lebo šak cera je neplnoletá,more,ona sa nevie postarať o dzeckooo)..
.ok a ked mladá dosiahla 18 tak začala poberať na svoje decko...
akože čože?
mne to pripada,ze ked chces vybavit nejaky prispevok,tak uradnicka sa tvari akoby ti to mala dat zo svojho 😠 a ja vseobecne mam tazke srdce na uradnicky.ked som si chcela otvorit salon,tak mi podkopavali na mestskom urade nohy na kazdom kroku.otvorenie sa posunulo o tri mesiace a predrazilo o stovky eur 😠 😠 😠 tymto chcem pozdravit pracovnicky na MESTSKOM URADE V CADCI 😝
Ja vidim problem hlavne v tom, ze na teple uradnicke miestecka sa da dostat jedine po znamosti, nejake vyberove konanie, aby sa nasiel najlepsi clovek na danu poziciu, su jav nevydany...