Ahojte stačí keď sa preukážem len tým papierom o očkovaní ktorý som dostala na očkovaní alebo musím mať tú aplikáciu v mobile?? Lebo QR kód nemám a nechce sa mi to riešiť . Ďakujem
@janai1 pýtam sa či môžem nosiť papier a popravde ešte nikde odomňa ten papier nepýtali takže to nie je až taká otrava 🙂
Môj otec nosí len papier ;) Inak do e-mailu ti neprišlo potvrdenie? Je tam aj ten kód, ja som si to stiahla do mobilu aj vytlačila.
@diamand2326 nie neprišlo mi nič 🙂
Papier si odfot do mobilu, nemusíš ho nosiť.
Aj ja len s papierom beham
Už vás reálne dakto kontroloval? Ak máte papier, nahradzujú rodné číslo alebo podľa čoho kontrolujú? Alebo nacitavaju/nenacitavaju kód?
Cez tuto stranku dostanes pomocou kodu ktory ti prisiel do sms, alebo emailu covid pas. .. cely postup kde na konci ti vygeneruje formular kde je aj QR kod... odfotila som si obrazovku po jeho otvoreni a mam to v mobile ako obrazok.
https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-validate-...
mozes kludne. je jedno, ci to bude papier, aplikacia alebo ockovaci preukaz. tam kde im to je treba si poradia s kazdym. ako qr kod pochopim tam na hraniciach alebo tak nejak
platí aj papier ja bežne ukazujem
vzhladom na rozsirene falsovanie to policajti kontroluju v mobile
Ale veď na tom "papieri" je QR kód nie?
Nemusíš mať appku... Aký problém je stiahnuť si jeden dokument kde ti len naskenuju QR kód ako cakat kým si všetky info niekto prečíta?