Ahojte dnes som sa dala zaočkovať 2 dávkou vakcíny Pfizer, ale bez objednania sa aj prvý aj druhýkrát tak neviem kde mám zobrať ten unikátny kód aby sme mohli požiadať o sprostredkovateľský bonus keďže na internete stojí že to musí byť prihlásené do 7 dni od druhej dávky. Zatial mi prišli len 2 SMS a to po prvej dávke keď som sa prihlásila do očkovacej prémie a v SMS stojí len pin a žreb a žiadny unikátny kód. Neviete ajo nato ? 🙂
@buberova a prosím ťa to mam očakávať do tych 7 dni?
unikatny kod pride po zaregistrovani sa na stranke Bytzdravyjevyhra.
Mal by prist automaticky po 2.davke ak si registrovana v loterii. Pride ti kod na 2.zreb a zvlast kod na sprostr.bonus.
ak si uz zaregistrovana do ockovacej loterie, tak kod ti pride automaticky. ja som tiez po druhej davke (v piatok) stresovala, kde zozeniem ten kod, v pondelok mi dosiel druhy zreb do loterie a v utorok ten sprostredkovatelsky kod
Pridam sa do diskusie ak mozem. Dala som sa v piatok ockovat janssenom. Bez registracie. Zaregistrovala som sa do loterie,no kod mi ziaden neprisiel.takisto som chcela aj ten sprostredkovatelsky bonus,no kvoli kodu zase neviem nic zaregistrovat. A neviem si ani stiahnut dig.kovid preukaz. Lebo mi ukazuje len neplatne a ockovanie vobec. Tak neviem. Moze to byt tym ze je vikend a pridu mi tie kody zajtra aj ten preukaz?
@terina25 a prisiel ti aspon potvrdzujuci e-mail? babke prisiel e-mail v priebehu par minut a potom sms-ky s kodmi do par dni.
@falbala132 email mi prisiel ze som sa registrovala do ockovacej loterie.
A este ma zaujima ten sprostredkovatelsky bonus. Aj na ten sa musim registrovat? Cize na tej stranke urobim 2x registraciu? Raz do loterie a raz kvoli bonusu?
@terina25 ak ti prisiel e-mail, tak ti pridu aj sms, tusim sme ju regstrovali v nedelu a sms prisli do loterie v pondelok a bonus v utorok. nic ine nemusis robit zatial, az potom ked ti pride kod na bonus, ten registrovat.
@falbala132 dakujem
Kedy Vám prišla SMS, že to schválili ? 🙂 v pondelok som registroval sprostredkovateľský kód a stále nič 🙂
prešli už 2 týždne a stále nič :D
Príde ti iný unikátny kód