Ahojte je tu prosim vas daka dobra dusa co by mi objasnila par otazok na tento sprostredkovatelsky bonus? Dakujem. Prosim do spravy.
@liligreg no skúsim opisat moj problem. Takze dnes som sa registrovala.
Do 14 dni ma prist ten unikatny kod.
V piatok idem na druhu davku.
Muza mozem uz teraz zaregistrovat? Ci ako to je kedy to mam.
Lebo ten kod ma prist do 14 dni a mam na to len sedem dni aby som muza prihlasila na okcovanie????? Uolne sa v tom stracam.
@miskafilipkovab toto ti ja už presne nepoviem. Tiež sa mi rozum pozastavil a teda, my sme ani nevedeli, že treba do 7 dni registrovať. Rodičia sa dali ockovat 4.9, išli sme ich registrovať vo štvrtok alebo v piatok a presne v ten deň sme sa dozvedeli, že to treba do 7 dni, dovtedy sme tu info nezachytili. Potom sa mi druhýkrát rozimnoizastaví nad tým, že ten unikátny kód ma prísť do 14 dni. Čiže sa to tam veľmi pekne vylučuje, ak ti nepríde. My sme maminu registrovali ten štvrtok či piatok, do dnes jej neprisiel ten unikátny kód.
@liligreg ved prave ze sa to dako prekríva, este ma napadlo ze by som si poziadala o zmenu terminu aby som si to natiahla kym pride ten unikatny kod. Boze to v tomto state to je sama loz 😅😅😅😅
@miskafilipkovab muza chces registrovat ako co, ako sprostredkovatela alebo ho chces registrovat na ockovanie?
@liligreg neprekryva sa to 🙂 pre ziskanie kodu pre sprostredkovatela je potrebne, aby sa registrovali zaockovany registroval do 7 dni od podania druhej davky vakciny - nasledne mu pride unikatny kod (cca do 14 dni), ktory si nasledne zaregistruje sprostredkovatel (aby ziskal sprostredkovatelsky bonus)
@evkao no ja som asi sprostredkovatel kedze to,, vybavujem,, a on bude ockovany. Ja uz mam prvu davku v piatok idem na druhu. Takze ked on dostane uz druhu davku vtedy mozem zacat riešiť ten bonus ano??
@miskafilipkovab ano
@evkao ale registrovať ho mozem na bonus aj po prvej davke?
Mozme si to zhrnut? 😂 Ockujem sa ja druhýkrát v piatok.
Prihlasim na ockovanie muza, po druhej davke pockame na unikátny kod
A poziadam o bonus? Pomocou uni kodov?
@miskafilipkovab na sprostredkovatelsky bonus ho mozes zaregistrovat az po druhej davke 🙂 a ano, potom mu pride kod (nie cislo covid pasu, ani kody do zrebovania, tie mu pridu do par dni, na kod na sprostred.bonus sa caka dlhsie), s tym sa registrujes potom ty ako sprostredkovatel 🙂
@miskafilipkovab a este ak mas niekoho znameho, rodinu, mozu si uplatnit sprostredkovatelsky bonus aj na teba (ak by si sa s nimi dohodla, ze si ho nechas k nim vyplatit a ti ho daju, alebo sa s nimi podelis,...)
@miskafilipkovab do 7 dní od pridelenia kódu sa treba registrovať na sprostredkovateľský…
Ak si očkovaná skôr ako muž, zaregistruješ sa ty ako sprostredkovateľ a zadáš mužov kód (jeho si akože sprostredkovala, presvedčila)
@nikiki29 sedem dni od jeho prideleneho kodu? Dakujem
@miskafilipkovab áno od jeho kódu.
Tvoj kód možno nevyužijete, jedine ak by sa zaregistroval nejaký iný rodinný príslušník/známy čo bol očkovaný skôr ako ty.
Do lotérie sa treba registrovať (asi tiež 7 dní) najneskôr 7 dní po 2.vakcíne ale môže sa aj skôr.
Ja ti asi nepomôžeme, len upozornim, že to treba registrovať do 7 dni