Spamové správy

ankiki
10. apr 2013

Ahojte, mala som zlú skúsenosť s kiki m..... Aj keď obchodík dopadol zle, napriek tomu mi dookola posielajú na môj email rôzne spamové správy. Už som ich žiadala o nezasielanie, ale ignorujú ma. Preto sa chcem spýtať, či je na to nej. zákon, alebo ako môžem docieliť, aby mi zbytočne nezapĺňali stránku???

sisaha
10. apr 2013

@ankiki co je obsahom tych sprav? su to reklamy, alebo sa ti vyhrazaju?

ankiki
autor
10. apr 2013

@sisaha Nie, nie, vyhrážky to zatiaľ nie sú. Len veľa často rôznych reklám, nových ponúk, vyzývania, nech sa prihlásim k nim na fb a pod.,...

sisaha
10. apr 2013

@ankiki zmen si mail...ine ti asi neodporucim

sisaha
10. apr 2013

@ankiki alebo pozri v nastaveniach mailu, ci sa da konkretna adresa zablokovat

ankiki
autor
10. apr 2013

@sisaha uff, tomu som sa chcela vyhnúť. Skúsim ešte popozerať tie nastavenia, či sa nedá zablokovať. Vďaka za tip!🙂

ivett1
10. apr 2013

@ankiki ahoj, aj to mám, že kliknem na meno odosielateľa pravým tlačítkom a rozbalí mi ponuku a je tam položka "nevyžiadané" , kliknem a vedľa je možnosť pridať odosielateľa medzi blokovaných...

ivett1
10. apr 2013

@ankiki ahoj, ja to mám tak, že kliknem na meno odosielateľa pravým tlačítkom a rozbalí mi ponuku a je tam položka "nevyžiadané" , kliknem a vedľa je možnosť pridať odosielateľa medzi blokovaných...

ikke
10. apr 2013

@ankiki najprv si dobre pozri jednu z tych spamovych sprav, mozno tam niekde bude klik na automaticke odhlasenie zo zasielania sprav (newsletter-ov). ak nebude, skoro kazdy e-mailovy provider alebo program dava moznost blokovat spravy od konkretneho odosielatela alebo spravy, ktore obsahuju napr. urcite slovo (zadas napr. nazov firmy)

ankiki
autor
10. apr 2013

@ikke Pozrela som si poriadne jednu z tých správ, žiaľ, žiadne automatické odhlásenie sa tam nenachádza. Je to, ako sa vraví, stránka robená na kolene...žiadna profesionalita. Sú to prevažne len holé reklamy, bez akýchkoľvek práv. Program na blokovanie nemám, mám len možnosť nahlásiť spam,...lenže, to nie vždy poslúcha 😅

ikke
10. apr 2013

@ankiki aky email mas? vacsinou sa da filtrovanie nastavit v nastaveniach

ankiki
autor
10. apr 2013

@ivett1 Skúsila som, rozbalilo mi, ale úplne iné. Nemám tam možnosť "nevyžiadané". Chodí mi to na centrum.sk. Dosť úbohá stránka, ja viem, ale na správy pre obchodovanie mi postačuje. Akurát má dosť obmedzenú kapacitu a často mi vypisuje, že je už veľmi skoro preplnená stránka. Na súkromné rodinné záležitosti mám inú 😉

ankiki
autor
10. apr 2013

@ikke Fantázia, ďakujem! 😉 Bolo to v nastaveniach pod prostým blokovaním adries. 🙂 Už to hádam bude oki 😉
@ivett1
@sisaha
Vrelá vďaka za pomoc!🙂