Ahojte, mala som zlú skúsenosť s kiki m..... Aj keď obchodík dopadol zle, napriek tomu mi dookola posielajú na môj email rôzne spamové správy. Už som ich žiadala o nezasielanie, ale ignorujú ma. Preto sa chcem spýtať, či je na to nej. zákon, alebo ako môžem docieliť, aby mi zbytočne nezapĺňali stránku???
@ankiki najprv si dobre pozri jednu z tych spamovych sprav, mozno tam niekde bude klik na automaticke odhlasenie zo zasielania sprav (newsletter-ov). ak nebude, skoro kazdy e-mailovy provider alebo program dava moznost blokovat spravy od konkretneho odosielatela alebo spravy, ktore obsahuju napr. urcite slovo (zadas napr. nazov firmy)
@ikke Pozrela som si poriadne jednu z tých správ, žiaľ, žiadne automatické odhlásenie sa tam nenachádza. Je to, ako sa vraví, stránka robená na kolene...žiadna profesionalita. Sú to prevažne len holé reklamy, bez akýchkoľvek práv. Program na blokovanie nemám, mám len možnosť nahlásiť spam,...lenže, to nie vždy poslúcha 😅
@ivett1 Skúsila som, rozbalilo mi, ale úplne iné. Nemám tam možnosť "nevyžiadané". Chodí mi to na centrum.sk. Dosť úbohá stránka, ja viem, ale na správy pre obchodovanie mi postačuje. Akurát má dosť obmedzenú kapacitu a často mi vypisuje, že je už veľmi skoro preplnená stránka. Na súkromné rodinné záležitosti mám inú 😉
@ankiki co je obsahom tych sprav? su to reklamy, alebo sa ti vyhrazaju?