Neviete niekto či sa znova vypláca sos dotácia 300e z UP keď je výnimočný stav?
@certik302 nevymyslaj si nevyplacaju
@loginexistuje Môj švagor dostáva Sos dotáciu
nie nevypláca. pracujem tam
@loginexistuje nevymýšľaj,poberám každý mesiac SOS
@vanda323 ta už skončila dávno určite dostava inú dávku.
@pictbridge Tak sa ospravedlňujem!
@loginexistuje prepáčte nevymyslam
@certik302 tak si výnimka len aby si ju nemusela vrátiť aj keď pochybujem ze poberáš SOS dotaciu cez prvú pomoc keďže ta už skončila pred pol rokom
@pictbridge akurát som chcela poslať link, ďakujem
@certik302 vidíš tam niekde názov opatrenia SOS 😃😃
@certik302 a ako čo si týmto obrázkom chcela povedať? Toto je Prvá pomoc prosím pekne. A pod ňou sú opatrenia. č.1 č.2.atď . SOS bolo opatrnie č.5 a ju zrušené. Už ako inak ti to mam vysvetliť? Či hádaš sa ako vážne ďalej? Ja tiež poberám č.2 . Ale pokles tržieb a nie SOS do frasa šak čítaj po sebe čo píšeš.
@pictbridge i toto je SOS opatrenie c.2,ja som napísala že SOS sa ešte vyplácajú,konkrétna otázka nebola či ide o 1.2.3 a atď...stačilo len napísať že ide o opatrenie c.5,nie tu niekoho slovné napádať a urážať.ja som napísala že po beram SOS ,nikoho nenapadam a neurazam.Ospravedlnujem sa autorke prispevku
@certik302 🤣🤣🤣ako prepáč ale teraz mi už fakt odpálilo dekel. Ty poberáš SOS opatrenie č.2 . Tak dobre no. Ja poberám prvú pomoc opatrenie č.2 . Ako keď si uz toto nepochopila tak ja už neviem asi končím.
@pictbridge nemá význam. Ona sa taká narodila....
@certik302 ako už pol hodinu sa ti tu snažíme vysvetliť banalitu a keď si myslíme ze inak sa už ani nedá aby si pochopila tak napíšeš nakoniec najväčšiu blbosť a to sos dotacii č.2 . Chápeš že ty si spojila 2 opatrenia dokopy a z toho jedno neexistuje ? Či ešte stále nič ? Zameraj sa na to ze ty poberáš prvú pomoc +
@fidorka7 asi tak 😃😃
nie nevyplaca