Čaute,som vedená na úrade ,zajtra mám prísť na výberové konanie,našla som si inú robotu ,kde nastupujem 2.9 ,jasné že robotu z výberového konania odmietnem,ale pôjdem tam..moja otázka ..nechajú má august ešte zaevidovanu na úrade s tým,že im poviem,že robotu istú už mám ..
Už to bolo dávno, ale ja som na vyberko išla. Na otázku čo im môžem ponúknuť som povedala, že veľa kradnem 😂 . Ale jasne, z evidencie ta nevyradia, pokiaľ na pohovor pôjdeš, alebo predložiš zmluvu
Pokial este nemas zmluvu,tak im nemas ako dokazat,ze nastupujes. Cize na vyberove chod a povedz,ze mas inu pracu. Inak ta mozu vyradit
Odmietnut nesmies,nech ti oni daju zamietave stanovisko
@petulda333 veď to vyššie píšem,že tam pôjdem,baby čítajte
@petulda333 pokiaľ mám robotu istú,odmietnuť môžem ,čo má zamestnajú na mesiac? Pochybujem
@24petra24 ak ty odmietnes z uradu ta vyradia. Ako uradu dokazes,ze mas pracu istu bez zmluvy?
@24petra24 ja citam,este raz,odmietnut pracu nesmies
@petulda333 tak v takom prípade ,idem donesiem od zamestnávateľa že nastúpim ,pekná debilina aby vám dal niekto zmluvu mesiac predtým ako nastúpim
Na pohovore vysvetli,ze od 2.9 zacinas v novej praci,oni ta odmietnu a mas pokoj
@petulda333 ale ja ju môžem odmietnuť,keď som si robotu našla,rozumieme sa?
@petulda333 no hurá,že sme sa pochopili 🙂
@24petra24 🤦🤦 tak sa zamysli. Robis na urade a niekto pride len tak bez nicoho,ze o mesiac a pol niekde nastupuje. Verila by si? Oni musia mat papier,nie tbpje slovo. A predstav si,ja som mala zmluvu skor a doniesla ju. 3t pred nastupom. A este raz,lebo asi necitas alebo nechapes. Ak na pohovore ty odmietnes,oni ti to napisu na papier a z uradu budes vyradena. Cize ty im vysvetli,ze nastupujes inam. Daju ti stanovisko,ze im nevyhovujes a mas pokoj
@bessie12 ja som to riesila par tyzdnov dozadu. Poslali ma na pohovor do obchodu do ciganskej osady,jasne,ze som odmietla. Vysvetlila aj preco a chceli ma vyradit. Nevyradili len skrz toho,ze poznam riaditela uradu prace
@24petra24 rob ako chces 😁
@petulda333 veď to sa snažím vysvetliť ,že tam pôjdem a oznámim ,že nastupujem inam
@petulda333 tak tam by som nešla ani ja. Ale inak na ten pohovor som isla a tam vysvetlila situáciu. Všetko v pohode.
Ja som mala ísť na pohovor na prácu ako šička poťahov ci co. Ja neviem poriadne ani zaštopkať ponožky a nie to ešte šiť nejaké poťahy 🙈
@24petra24 tvoje slovo nikoho nezaujíma, na úrade od teba potrebujú zmluvu. Snáď nie je problém zmluvu vystaviť keď je to také "isté". Ak chceš ostať ten mesiac na úrade nemôžeš nijakú prácu odmietnuť, musíš im nevyhovieť.
@januska12323 šak ja im výhoviem,tým že im.donesiem zmluvu,sa tu obuvas
@januska12323 som sa slušne opýtala ako vidím na jednu pani ste tu všetky z úradu
Doniesla by som pre pracovníčku ÚP potvrdenie od budúceho zamestnávateľa, že s tebou uzavrie prac.pomet od 1.9. Ak uvidí potvrdenie tak nemá význam ťa niekde posielať na pohovor.
Ty si fakt trdelnik.... pytas sa, odpovedia Ti a Ty si ides svoje. Tak na co sa pytas? Ak mas pracu istu, daju Ti zmluvu aj skor a na nej bude napisane, ze nastupujes 2.9 2024. Ze Ty to len povies v nejakej firme a nemas na to ziadny doklad, tak ja by som Ti, ako zamestnavatel neverila a napisala do papierov, ze si neprejavila zaujem o pracu. Nasledne Ta na urade prace vyradia. Ci este nechapes?
@24petra24 kým nemáš na nič papier, tak nič nemáš isté. Takže kľudne môžeš prijať prácu na mesiac, zarobiť si za august a skonciť v skúšobnej dobe s tým, že nastúpiš v novej práci. Ak ostaneš v evidencii UP, tak za Teba platí štát zdravotné poistenie, takže nejaká iniciatívna tetuška na úrade, Ťa môže vyradiť, že si odmietla zarábať aj v auguste.
@melanta som rada že autorka tu dostala aspoň jedinú normálnu odpoved 👌
co keby si zavolala na urad pani, ku ktorej sa chodis hlasit?