Som v práci a doklady som si zabudla doma. Môžem dostať pokutu, keď ma zastavia policajti?

vanessa0311
30. aug 2021

Ahojte zabudla som doklady doma až v práci som si všimla že ich nemám. Keď ma zastavia policajti čo mám povedať? Už sa to stalo niekomu?

nikpa
30. aug 2021

@vanessa0311 samozrejme že môžes dostať pokutu, povedz normálne pravdu, čokoľvek povieš nič sa nezmení na tom že nemáš doklady, dovod ich nezaujíma. Pokiaľ by ťa aj zastavili a budú normálni tak to môžu vyriešit aj bez pokuty alebo len s najnižšou. Ale aká je pravdepodobnosť, že ťa zastavia práve dnes? Malá, mysli pozitívne 😉

vanessa0311
autor
30. aug 2021

@nikpa veď to že za celú dobu čo jazdím len raz ma zastavili tak dúfam že dnes nebude druhý krát.

anjelicek26
30. aug 2021

Nic, zabudla si si papiere doma, stava sa... normalne povedat pravdu...nie si prva ani posledna.

nikuska744
30. aug 2021

@nikpa Nemá ti ich kto priniesť do práce?

lindusss2016
30. aug 2021

@vanessa0311 nemysli na to a nepritahuj si to, nezastavia ta

ivka225
30. aug 2021

Pokojne chod domov (a cestou dodrzuj vsetky pravidla).

simsalabim
30. aug 2021

@vanessa0311 ak ta to ukludni, mna zastavili 2x bez dokladov. Raz som nemala iba papiere od auta, lebo auto si pozical manzel a doklady mi zabudol vratit - OP som mala. Policajt si overil znacku auta, zistil, ze majitel som ja a iba ma napomenul. Druhykrat ma zastavili, lebo som prehliadla stopku - bola tam novo postavena. Bola som riadne rozrusena, lebo mi akurat volal lekar rychlej zdravotnej pohotovosti, ktory bol privolany k mojej mame. Vsetky doklady mal v kociku moj manzel, boli sme spolu von, ja som po telefonate nasadla a sla... policajt sa ma 3x musel opytat, ze aky priestupok som urobila, az potom som zistila, ze som prehliadla stopku. Potom chcel doklady a ja som ich nemala, ale uz som mu vykoktala, co sa stalo, lebo som si uvedomila, ze som tie doklady nechala s manzelom..... Bol taky ludsky, ze mi povedal, chodte, ale nabuduce si na doklady dajte pozor.
Takze... zalezi od policajta.