Som PN. Do koľkej hodiny mi môže prísť kontrola počas Silvestra?

heltova9
18. dec 2020

Ahojte chcem sa opýtať do kolkej hodiny chodi kontrola a mali ste niekto aj na silvestra? Neodsudzujte ma, ze ked som pn, ze mam byt doma.. Ide mi o to, ze ocino je doma sam a chory a nechcem ho nechat sameho.. Dakujem

limetka69
18. dec 2020

@heltova9 kto je pn ty ci otec? da sa nahlasit prechodny pobyt pocas marodky

nika82
18. dec 2020

znamemu prisla o 21 h

maxxim
18. dec 2020

@limetka69 alebo nahlasiť pobyt na takej adrese, ze tam kontrola nepride. Kamoš napisal ( miesto kde sa bude zdržiavať na PN) ďalekú osadu v horach, v dome, v ktorom bolo popisne cislo...3 km od civilizacie😃😃...samozrejme zo súhlasom majitela...
A kedže je to miesto neprístupné autom tak kontrola bola vieš kde😃

juliet86
18. dec 2020

@heltova9 pokial viem kontrola nechodi pocas nocneho kludu. tj 22 00 az 6 09

lasina
18. dec 2020

Môj muž je on od septembra a nikto nebol kontrolovať. Sama doktorka mu povedala že je Corona, že nechodia, tak neviem🤷

n_i_ka
18. dec 2020

Kontrola prísť môže, Silvester je normálny pracovny deň a úrady aj klientske centrá sú otvorené teda aj sociálna poisťovňa normálne robí. Niekto môže mať kontrolu aj trikrát a niekto ani raz.

anjelicek26
18. dec 2020

Ukonci PN a zober si par dni OCR ked je otec chory.

mogaa
18. dec 2020

@lasina to je blbosť že kontroly nechodia lebo korona😉jasne že zo SP nekontrolujú karanténne PN - tie kontrolujú buď z hygieny alebo policajti ale klasické kontroly na bežné PN sa robia
@heltova9 kontroly nechodia od 22:00-6:00 v čase nočného kludu, Silvester je normálny pracdeň, čo viem tak kontroly bývali aj počas Vianoc a aj cez víkendy......

ninusa221
18. dec 2020

Tak ked pojdes k otcovi nebude niekto doma? Ze by povedali že si u doktorky 😁 my to riesime vzdy tak keby daco

mogaa
18. dec 2020

@ninusa221 len problém je v tom že oni si to u tej doktorky aj overujú😉a na Silvestra po 13-tej lekár ťažko, možno by prešla pohotovosť😉ale tiež musí doložiť papier že tam bola a tam je aj čas😉

ninusa221
18. dec 2020

@mogaa stači ked donesie potom papier ( ak teda su známosti)

heltova9
autor
21. dec 2020

@limetka69 otec je, dakujem pekne 🙂

heltova9
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
heltova9
autor
21. dec 2020

Dakujem vsetkym za odpovede 😊