Som zaevidovana na urade ako uchadzač (len asi 3 tyzdne) nasla som si prácu - štvrtok tam idem podpisat zmluvu a rovno pracovat (od 9-19)
Zmluvu na urad mozem doniest aj druhy den alebo ako to mam spravit? Dokonca Myslim ze stvrtky u nas urad nieje otvoreny
@bela30 pytam sa lebo minule bol problem, tiez som bola v uchadzani, nasla som pracu a sla som na 2. den ukazat zmluvu, a zcala po mne kricat ze preco chodim az teraz ze uz je neskoro a neviem co, nakoniec to bolo v poriadku ale velmi neprijemne bola a vraj mam v ten den prist na ktory je zmluva daná, no vtedy pracujem a neviem prist…
Nema co po tebe hucat. Mas na to 8 dni cas. Taka je lehota. Zmluvu mozes dokonca poslat postou a ani tam nemusis chodit.
Ako už bolo spomenuté, kľudne zmluvu naskenuj a pošli mailom. Pokiaľ si dobre pamätám tak iba dohoda sa musí oznámiť najneskôr deň pred začatím. Pokiaľ ide o TPP mala by byť lehota do 8 dní od podpisu.
vo stvrtky, ked je nestankovy den, podatelna funguje. Staci ze ktokolvek prinesie zmluvu a da len na podatelnu. Nemusis chodit osobne.
Ja som ju len odfotila a poslala pani na úrad práce
Vo štvrtok je nestránkový. A je super , že si si našla prácu tak rýchlo 👍.
Na dolozenie pracovnej zmluvy mas 8 dni- osobne/ mailom/postou..., dohodu je potrebne dolozit den vopred. Podpisovala si pri podavani ziadosti poucenie a tam sa to pisalo.
Jasne mozes