Šoférovanie počas lockdownu

2. jan 2021

Pekný večer prajem,
Mam na vas otázku (prosim nesmiať sa)
Dá sa počas tohto prísneho lockdownu čo bol vydaný 1.1.2021 chodiť autom len tak? Bez účelu nákupu proste taka prechádza.
Ďakujem za odpovede

marcellka32
2. jan 2021

Viem, že sa pýtaš iné, ale ja premýšľam nad slovami prechádzka autom

annamarin
2. jan 2021

@marcellka32 Možno dostala niekedy teraz vodičák alebo nuda doma. Ja praveze poznám príliš veľa ľudí, čo idú takto "prejsť na turistiku". Na net zavesia fotky a v skutočnosti len došli autom ku jazeru.😂

marsmykkok
2. jan 2021

áno, v rámci okresu môžeš, keby niečo ideš do prírody

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana2910
2. jan 2021

@annamarin aj ja poznám, autom takmer až k lanovke, lanovkou hore na kopec, tam odfotiť panorámu, lanovkou dole do auta a šup domov..večer na FB fotky ako bolo krásne na turistike..

ajsha123
2. jan 2021

Myslím, že "prechádzku" autom poznajú viacerí... V rámci okresu... A môžeš povedať, že ideš do prírody... Tí, čo bývajú v meste medzi bytovkami sa asi aj musia presunúť do prírody autom...

tncka
2. jan 2021

Jj aj ja sa chodim iba vozit,len tak lebo ma to bavi 🙂

tncka
2. jan 2021

Inak nie vsetci zrejme chapu v ramci okresu,dnes som stretla spz asi 5x BL,RV,BB,ZH,TO. Ani jeden tu nemal co robit 🙂 PD

marsmykkok
2. jan 2021

@beata_k myslím že jej vec, nepokakajme sa ekologiou, hlavne ked nik z nás určite v tom nie je 100 percentný 😉 Možno chce len využiť prázdnejšie cesty a zdokonaliť sa alebo získať odvahu šoférovať.

mima1
2. jan 2021

@tncka mozno maju firemne auta. U nas na ulici maju ludia tiez ba,nr alebo cz znacky a vsetko su to firemne auta

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
skumavka
2. jan 2021

U nás aktuálna situácia, dcéra dostala čerstvo vodičský, tak chodi takmer denne trénovať prax s mužom na prazdne cesty

ajsha123
2. jan 2021

@tncka To sa nedá podľa ŠPZ posudzovať.. Však bolo povolene byť v bubline... A návrat z bubliny je povolený a nebolo prikazane, že do 1.1.....

ninusa221
2. jan 2021

Neda sa to pozorovať fakt podla ŠPz lebo napriklad ja som zo ZV priatel z RS a byvame v NR a auto ma špz RS🤷🏽‍♀️😆

kaki3
3. jan 2021

@ninusa221 To jasne, ze nie a podla mna ani by nic take ani nerobili. Co viem, tak policajti len stavaju a samozrejme, ze rychlost kontroluju, ale tot akurat tak vsetko 😀

jankapepe
3. jan 2021

@tncka cesta do zahraničia je ok. Dokáže im niekto že tam necestujú? Rovnako ako aj výkon práce, podnikania....ak je SZČO sro.... môže cestovať tiež v podstate bez obmedzenia.