Pekný večer prajem,
Mam na vas otázku (prosim nesmiať sa)
Dá sa počas tohto prísneho lockdownu čo bol vydaný 1.1.2021 chodiť autom len tak? Bez účelu nákupu proste taka prechádza.
Ďakujem za odpovede
@marcellka32 Možno dostala niekedy teraz vodičák alebo nuda doma. Ja praveze poznám príliš veľa ľudí, čo idú takto "prejsť na turistiku". Na net zavesia fotky a v skutočnosti len došli autom ku jazeru.😂
áno, v rámci okresu môžeš, keby niečo ideš do prírody
@annamarin aj ja poznám, autom takmer až k lanovke, lanovkou hore na kopec, tam odfotiť panorámu, lanovkou dole do auta a šup domov..večer na FB fotky ako bolo krásne na turistike..
Myslím, že "prechádzku" autom poznajú viacerí... V rámci okresu... A môžeš povedať, že ideš do prírody... Tí, čo bývajú v meste medzi bytovkami sa asi aj musia presunúť do prírody autom...
Jj aj ja sa chodim iba vozit,len tak lebo ma to bavi 🙂
Inak nie vsetci zrejme chapu v ramci okresu,dnes som stretla spz asi 5x BL,RV,BB,ZH,TO. Ani jeden tu nemal co robit 🙂 PD
@beata_k myslím že jej vec, nepokakajme sa ekologiou, hlavne ked nik z nás určite v tom nie je 100 percentný 😉 Možno chce len využiť prázdnejšie cesty a zdokonaliť sa alebo získať odvahu šoférovať.
U nás aktuálna situácia, dcéra dostala čerstvo vodičský, tak chodi takmer denne trénovať prax s mužom na prazdne cesty
Neda sa to pozorovať fakt podla ŠPz lebo napriklad ja som zo ZV priatel z RS a byvame v NR a auto ma špz RS🤷🏽♀️😆
Viem, že sa pýtaš iné, ale ja premýšľam nad slovami prechádzka autom