Ahojte, kontroluje sociálna poisťovňa paragraf od doktora počas pn?
Mám doma jeden s neurčeným dátumom chcela by som ho použiť keby som potrebovala ale neviem či sociálka nebude volať doktorovi upresniť či naozaj som bola na vyšetrení.
je na PN a chce ist prec mimo vychadzky
@kateryna96z keď si na PN,tak načo ti je paragraf?Normálne ideš k lekárovi,ak vtedy príde kontrola,tak predsa máš záznam od toho iného lekára
@mamina7070 a to jej je na čo? Ak predsa ide j doktorovi mimo vychádzok tak ma záznam o tom ze bola u Dr. Tam není treba paragraf
@klarissa25 sak ale asi ma nejake opeciatkovane k lekarovi nepojde len pouzije ak by bola kontrola
ak ťa nenájdu doma v čase kontroly, v žiadnom prípade nestačí paragraf🙂 musí byť správa od lekára kde je dátum a čas, prípadne volajú danému lekárovi v ako čase si tam bola.....
@klarissa25 ale ona nechce ísť k dr a autorka, nie nedá sa to, SP.si to overuje u lekára, tvoj zdrap papiera ju nezaujíma
@kateryna96z ten paragraf chces pouzit kedy?
Ak udaš,ze vtedy o tej hodine si bola u dr.a kontrola ťa nenasla doma,tak si to samozrejme overia,či si u dr.v pc zapísaná.Narobis problémy sebe aj lekarovi.
pre SP to nestačí, ani to nepotrebujú, budú overovať, skôr by som im oznámila zmenu adresy kde sa budeš nachádzať na daný deň, ak je to nevyhnutné
Načo ti je paragraf keď si na pn ? Ci tomu nerozumiem ?
A nestačí sa opýtať 1x?