Sociálna kuratela

24. nov 2024

Prosim chcem sa spýtať chodila k nám pani zo socialky lebo niekto veľmi dobrý ma nahlásil síce neviem prečo lebo tá pani bola aj u nás všetko dobre trvá to mesiac dostali ste prosim nejaký papier odtiaľ nejaké potvrdenie čo tam bolo napísané lebo som ešte nič nedostala len podpísala dakujem

pribinak
24. nov 2024

Ale co si podpísala ?

kavasmliekom
24. nov 2024

Co si podpísala a nepustila by som nikoho dnu, kým neviem o co sa jedna. Môže to byť aj sam prezident

srdeenko19
24. nov 2024

Nepodpisala si len úradný záznam, čo si znacila sociálna pracovníčka? Príde sa na takúto kontrolu, spíše sa záznam, ak je všetko v poriadku, nič sa nedeje. Robila som tam niekoľko rokov.

pribinak
24. nov 2024

@kavasmliekom silne pochybujem že sa jej niekto len tak vrútil do bytu.
Museli sa jej prestaviť, často sa aj vopred telefonicky ohlásia. Museli povedať kvôli čomu prišli, veď k tomu viedli aj otázky pri rozhovore

Zas netreba byt hustý za klávesnicou, lebo nejaká hlupana si z toho zoberie príklad a narobí si iba problémy

breznica
24. nov 2024

My nevieme kvôli čomu tam bola,čo s tebou riešila, takže nemôžme vedieť záver. Alebo teda čo chceš vedieť, netuším, keďže nepoužívaš čiarky, bodky,otázniky,ťažko sa radí

bielasovicka
24. nov 2024

Co sa natom nedá prečítať, ja som to prečítala hneď. Není ani prvá ani posledná ktorá píše bez ciarky a bodky.