Sobáš a exekúcie

snazilka12345
9. mar 2022

Dobrý chcem sa opýtať keď priateľ je v osobnom bankrote a ja mam exekúcie keď sa zosobasime môže sa stať že začnú sťahovať zo mzdy aj priatelovy?

xiaomi_
9. mar 2022

uprimne, nechcela by som ta za zenu a svadbu by som ani nerobila pokial nebudu dlhy vysporiadane

tosomja
9. mar 2022

Z kaluze do blata?? Tvoj priatel sa zbavil dlhov vyhlasenim bankrotu a teraz prides ty aj s exekuciou? 🙈

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
9. mar 2022

Vy ste sa dlho hľadali?

denden77
9. mar 2022

@stanulienkat presne toto mi napadlo, parik k pohledani 😁😁😁

cacianka
9. mar 2022

O tom potom, že ste obaja exoti,
Ale - tvoje dlžoby budú riešiť iba z tvojho príjmu a majetku, na nikoho iného účet nemôže exekútor siahnuť. Ale odrazí sa to na spoločnom hospodárení. Čistý ideál

snazilka12345
autor
9. mar 2022

Vidím ze bola chyba tu písať sudite ale ne radíte tie dlhý nemám kvôli tomu žeby som ich neplatila ja môj ex pred rozvodom bol natoľko vychcany ze že do rozvodu pobral kade co a utiekol do zahraničia a keďze na papieri sme boli manželia tak to ostalo všetko na mňa. Ale ako vidím tak ste a žijete všetci dokonale

angelous1991
9. mar 2022

A tamtadaaaa ešte si urobte dieťa 🤦🏼‍♀️ Nehnevaj sa ale priateľa v osobnom bankrote by som nechcela . Dajte si dokopy finančnú situáciu radšej a nespekulujte že ako by to bolo po svadbe atd . Ako sa chce priateľ starať o rodinu ? Ma osobný bankrot to znamená že ešte dlho nedostane ani úver ani nič ako bufete bývať ? .. do toho tvoje dlhy ti bude musieť pravdepodobne splácať pomáhať … ja by som si tá ani náhodou nezobrala . Prepáč .
Už som bola v takej situácii keď som sa vydala môj mladý hlúpy vtedy nezodpovedný chlap nemal žiadne finančne návyky ( matka pila -zložitý príbeh) ja som o tom nevedela do svadby až ked začali chodiť listy a exekúcie . A to bol masaker lebo ja nie som zvyknutá mať podlžnosti ani nik v mojej rodine . Nebolo to veľa ale aj tak sme sa trápili ako mladá rodina,kým sa to splatilo . Aj vzťah nám koli tomu skoro padol chvalabohu sme to dali .. Takže na toto by som si už dala bohovsky pozor.

angelous1991
9. mar 2022

@snazilka12345 dlhy manželov idú pri rozvode hádam tiež napoly nie ? Nemohol to pobrať len na teba o tom by si musela vedieť a podpísať . Mali ste bsm takže pól majetku pól dlhov …

draik
9. mar 2022

@snazilka12345
Vaše dlhy zostanú len Vaše aj po sobáši.

elizabet173
9. mar 2022

@angelous1991 asi myslela to, že si muž zobral pôžičky a zdrhol do zahraničia, ona z nich nič nemala, ale splácať ich musí

saraxyz
9. mar 2022

@snazilka12345 a ty nemôžeš ísť do bankrotu? A potom sa zosobášiť?

cacianka
9. mar 2022

Neurazaj sa, mala si hneď v úvode napísať dôvody exekúcií, lepšie sa radí keď sú známe všetky podstatné fakty