Ahojte chcem sa spýtať s manželom sme pozitivny boli sme na teste sme v karantene... No a teraz pozeráme televízne. A odsúhlasili lock down platí to aj pre nás? Lebo nám teraz môže ukázať test pozitivny 90 dní..len už nie sme prenášaci z človeka na človeka po 10 dňoch... ... A zas budem musieť byť v karantene ak mi vynde pozitivny... Lebo ze bez testu wonka nevychádzat...
@veronikaszabova veed teraz to dávali že nevychádzat bez testu wonka iba s negatívnym testom
Premiér Igor Matovič (OĽaNO) ani nikto z ministrov po rokovaní neprišiel na tlačovú besedu. Jedinú, ale zásadnú informáciu, potvrdil minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO).
Na otázku Aktuality.sk, či súčasťou záverov rokovania krízového štábu je aj lockdown, reagoval jasne: „Áno. Bude."
No, ale vraj že podrobnosti zajtra. Lebo chceli to aj podľa okresov deliť, že kde to aké prísne bude atd... Alebo potom plošné testovanie pred Vianocami. TAkže presne sa nič nevie.
@miska7754 a ty chapes, ze ked bude LD ako v Izraeli ( co mali v plane dat), tak mozes iba do potravin a lekarovi???
@veronikaszabova a zeb
@veronikaszabova hej a v tých potravinách kto bude robiť ja myslím do prace...!!! Do prace sa môže chodiť a živiť ma bude kto
@miska7754 furt nechapes... no nevadi...
Pockaj si na zajtrajsiu tlacovku.
@evamea len velka vacsina slovakov nema z coho vytvorit rezervu.
@veronikaszabova Bohužiaľ. Niektorí by aj mohli, ale načo..
Taky lockdown ako v Izraeli určite nebude. Ja som doma nebola tento rok ani deň kvôli covidu. Furt musím do roboty a to nerobím ani v potravinách ani v lekárni ani v iných nevyhnutných službách. Občas ostatnim závidím ze si sedia doma a užívajú s rodinami aké zas na druhej strane mam prácu a plat....
Ja by som sa tvrdému lockdownu cez vianoce aj potešila aspoň by som cez sviatky nemusela do práce
@miska7754 ja som ta niekde urazala, ked ty urazas mna? A to som ta ozaj mohla riadne zvozit za gramatiku.
Si precitaj vyjadrenia Matovica a potom sa vyjadruj na moju adresu.
@veronikaszabova v izraeli počas LD chodili aj do práce..teda tí, ktorí prácu mali..
@miska7754 Čo chces ísť predávať aj s coronou? Nechápem? Si pozitívna a pokiaľ si máš sedieť doma?? Na PN nie si? Keď sa bojíš čo budete jesť??
@miska7754 Prečo tu urazas ženy nechápem?
@kristina2015 však a kto povedal ze nesedí doma som v karantene s manželom a od včera aj ja lebo som mala pozitivny test...
@miska7754 PN vám vystavili ? Či čoho sa bojíš ?
@kristina2015 áno PN.. Ja sa ničoho nebojím som v karantene do 17teho.. Ale ide o to ze na vianoce chcú dat pre testovanie a a budem musieť ísť na ten test a mne vinde pozitivny aj muzowi lebo 90 dní môže test ukázať pozitivny s Tym že po 10dnoch nie sme infekčný z človeka na človeka.. Tak sa bojím ze budem musieť bT znova v karantene
@miska7754 podľa mňa máme teraz na 90 dní pokoj od testovania ,tak to bolo tuším aj pri prvom testovaní. Nám končí karanténa v sobotu.
@miska7754 možno by sme mali zavolať na hygienu a spýtať sa .
@lucianinka no lebo neviem wobec ako to je
@miska7754 Tak uvidíš čo schvália a ak budeme musieť byť doma ,budeme zrejme všetci. Ešte ani nevieš, aký priebeh choroby budete mat,momentálne ste chorí ,PN vystavenú máte/teda príjem bude / PN môže byť aj viac ako 10 dní -ty vieš aký priebeh choroby bude ??nezaťažujte sa kravinami ,skoré uzdravenie inak želám.🍀
@miska7754 na testovanie ak by aj bolo vy nemusíte ísť keďže v tom čase ste už koronu prekonali.........
@kristina2015 no mam len nádchu jeden deň má bolelo svalstvo grcala som a hlava s ami točila a už je lepšie a lepšie už mám len nádchu tak newiem co píšeš o priebehu choroby
@tryinka1234 áno? Tak to ste ma potesili
@miska7754 Super že máš nádchu som myslela že covid 19
A ty uz vies, aky lockdown odsuhlasili? Ved si pockaj na zajtrajsiu tlacovu konferenciu.