Slovenský pozemkový fond Martin

zuzi_747
26. jún 2024

Prosím Vás, keď potrebujem len stanovisko a presunuli moju žiadosť na Slovenský pozemkový fond Martin. Keď si dám tu námahu a docestujem , je možnosť, že ma tam pustia a vybavia to, alebo to nie je klasický urad a nepúšťaju tam klientov ?ďakujem

koniarova
26. jún 2024

@zuzi_747 prečo tam nezavoláš? SPF bežne vybavuje agendu aj roky, nieto za deň vybaviť. Ale možno sa novou vládou niečo zmenilo. 😂

zuzi_747
autor
26. jún 2024

@koniarova peedstav si, že tam volám každý týždeň v utorok kedy majú spustenu infolinku. Ale je vrchol drzosti keď rok vkuse posiela jedna pani tu istú výzvu, pritom papiere boli poslane už dvakrát. V Bratislave ich evidujú, keď volám, tak presne vedia, ze tie papiere tam majú a sú tam a jedna pani v Martine asi nevie rozkliknuť súbor alebo čo, keď stále vyžaduje to isté.

koniarova
26. jún 2024

@zuzi_747 tak tam vycestuj. Nič iné ti neostáva.

zuzi_747
autor
26. jún 2024

@koniarova mas potvrdene , že dovnútra pustia klientov a vybavujú veci na mieste?

koniarova
26. jún 2024

@zuzi_747 to ti neporadim. Veď sa spýtaj na tej infolinke.

zuzi_747
autor
26. jún 2024

@koniarova no pani sa mi k tomu vyjadrila, že ona nevie ako funguju. Preto sa pýtam. Nepíšem zbytočne sem, keby som to vedela.

koniarova
26. jún 2024

@zuzi_747 a čo si tam na hlavu na tej infolinke?🤦 Otrasný prístup. A tá pani,vo yonodvteba stále pýta nemá tam telefón,či email? Na nete som našla ešte tento telefón.

zuzi_747
autor
26. jún 2024

@koniarova na tu pani co to rieši v Martine som dostala po proseni z Bratislavy email iba, že telefonicky nekomunikuje. Ak potrebujem volať, tak infolinka a ta ide iba v utorok od 9.-do 12 a potom od 12.30 do 15 00. Musím volať na číslo stanovisk a vecných bremien. A tam každý utorok niekto iný, čiže stále musím všetko vysvetľovať dookola. Tam tie papiere vidia, aj mi presne povedia ktoré tam mame. A že sú všetky, že nechápu prečo stále posiela výzvu tu istú dokola. A ona na emaily už neodpovedá takže v prdeli. Úrad taky, ze by ho mali zrušiť úplne.

andaluzia12
26. jún 2024

SPF je jedna katastrofa. Celý rok sme so zamestnancom SPF riešili nájomnú zmluvu. Po roku ju vypracoval, zaslal nám na podpis. My sme ju obratom podpísali a zaslali spať. Ďalší rok trvalo kým ju podpísali štatutáry z SPF… nemám skúsenost konkrétne s SPF Martin, ale predpokladám že všetky pracoviska SPF fungujú rovnako a nevybavis tak nič ani osobne.

zuzi_747
autor
26. jún 2024

@andaluzia12 extrém, toto je zlý sen. Ja potrebujem len potvrdenie o prístupovej ceste, ktorá je štátna, je spravená. A kvôli tomu nemôžem dostať stavebné povolenie. Akože nočná mora, clovek ma svoje peniaze, nechce od nich nič len proste potvrdenie ze cesta tam je a bude ako pristupova, chce stavať a nemoze lebo ti pracovníci nič nerobia len sa zajebavaju. V Bratislave povedia ze všetky papiere majú, že nechápu prečo odo mňa martin žiada zas a znova tie isté papiere , a z Martina nie sú schopní ani odpísať. Na grcanie. A tiež kocurkovo , riešime to s Martinom, ale všetky doklady treba posielať do Bratislavy.