Dobrý deň. Hľadám ľudí, ktorí majú osobnú skúsenosť s touto organizáciou ROD. Ja osobne samozrejme niesom pri nich zaregistrovaná, ale pár ľudí z okolia sú a samozrejme nič im nebolo dodržané, čo bolo sľúbené. Prosím kto má s nimi podobnú negatívnu skúsenosť ozvite sa mi do správy alebo +421911405101 Ďakujem.
@anjelik107 z akého titulu by mali byt podvodníci?sledujes situáciu? Pozeráš videá?nastudovala si si aspoň trochu stránku?osocit dokáže ktokoľvek, ale naštudovať si veci málokto
@radkasykorova čo nebolo dodržané ako bolo sľúbené?to by má zaujimalo. Myslis renty? Žeby ešte nebolo spustené financovanie? Naštuduj, potom kritizuj
Ludia, verim, ze toto su fake profily a nemozete to mysliet vazne, ze to obhajujete. Ak ste im naleteli, radsej si to uznajte a spojte sa .. a citajte.. napr tu https://www.aktuality.sk/clanok/qus14lN/vychodn...
@simik_ba nie nie sú fake. Uvedená pani bola informovaná ešte davno predtým,že ešte sa nespustilo financovanie projektov a že teda to ešte vyplatené mat nebude,napriek Tomu začala stavať.. dám príklad.. brat povie sestre - keď vyhrám sportku,kúpim ti auto. Sestra pôjde do mercedesu,zaplatí akontáciu ale brat sportku nevyhrá a na splátky nemá.
Financovanie ešte pre nikoho nebolo spustené. Myslite,že spustenie takéhoto veľkého projektu je záležitosť jedného dňa? Taktiež,k uvedenému článku (pričom aktuality sú na úrovni narkózy a hnojky ), došlo k autorizácii textu? Nie. Sami vravia,zw to nerobia,takze kde máte istotu že aktuality hovoríš pravdu? Ak nechceš veriť,never,ale neočierňuj. A najmä počkaj si,
@simik_ba nbs nemá nič spoločne s družstvom keďže družstvo je ešte NAD NBS. Ale nato by ste si museli niečo naštudovať,trosku sa v tom popatrat a nie sa snažít očierňovať keďže ste ako všetci ostatní,nedostali ešte rentu. Je to veľký projekt prospešný pre nás všetkých. Družstvo od nikoho nič nechce- žiaden majetok,peniaze a dokonca aj členský vklad 1€ bude zrušený! Tak aka mafia? Pričinili ste sa na vzniku družstva? Nie… ale keď vsm príde prvá renta ,tak zmeníte názor.
fuuh.. tak toto ma odrovnalo 😀
Určite sa hádať nechcem. Len samozrejme všetci, ktorí ešte tomuto družstvu veria,otvoria oči, raz určite. Alebo Vám už bola vyplatená renta? 🙂 Rozprávali ste sa niekedy s ich predsedom osobne? Zažili ste jeho vystupovanie, nadávky? Takže je až smutné ako dokáže takýto človek ovplyvniť masy ľudí. A k článku: uvedená pani dostala pred 2/3 rokmi informáciu, aby začala stavať, že družstvo už začne vyplácať ako renty tak aj projekty. A ich ustavičné odkladanie typu už je to na spadnutie, už sa to začne... Informáciu dostala od konkrétneho človeka z družstva. Ochrana osobných údajov, meno toho človeka nebudem písať ( do správy pokojne ). 🙂
@ivuskake dočkali ste sa už renty? 🙂
Dnes som už asi čítala všetko 🙆🏻♀️ s pánom bohom zdravý rozum 🫣
@radkasykorova Vážená pani Sykorova, keby ste so svojou mamou, alebo v akom rodinnom vzťahu ste, neklamali ľudí. To že sa snažíte spustiť “anti” kampaň Vám nepomôže.
Za druhé, v živote vašej mame, alebo kto to je, nebolo povedané ,aby už začala stavať že hneď to bude mat prefinancované, lebo už sa spúšťajú renty. Najprv sa musí spustiť kompletne financovanie, potom môže byt reč o rentach a preplácaní projektov.
Bolo to povedané ako jej, tak aj v every to rozprával sám predseda predstavenstva.Už aj samotný Milan Kern jej to povedal. Isla však hlava nehlava a teraz ide plakať.
Tu použijem krásny príklad - Jozko sa rozhodne že ide podať sportku a povie bratovi Petrovi, že keď vyhra, kúpi mu auto… Peter nadšený, zaplatí zálohu za auto, avšak Jozko nevyhrá a nemôže teda Petrovi dať ani korunu.
Takze asi tak.
Na Vašom mieste už upustim od ohovárania…
P.S.: tešíme sa na Vás v družstve, pretože keď sa spustí financovanie a starý finančný systém kompletne padne, tak budete medzi prvými, čo sa budete “predsedovi” klaniat .
@ivuskake Nemám dôvod nikoho ohovárať. Ja som bola prvá, ktorá je povedala mne na tom niečo nehrá, nepáči sa mi celé to družstvo, bude to klamstvo . Ja tam registrovaná niesom, pretože mňa na podobné klamstvá nikto nezlanári. Žiaľ ona k nim vstúpila, pretože ako spomínate pán Kern jej povedal žačni stavať, do dvoch mesiacov bude všetko spustené v SPDR. Ja som pri tom nebola, chválabohu tých ľudí nepoznám, ale sedela s nimi ešte jedna pani a počula to, takže odtajiť sa to nedá. Nemám chuť ani míňať energiu na takýchto ľudí. Mňa len mrzí, že netuším o čom ide v tom SPDR, ale zbytočne lanária ľudí... To je celé. Ale okey každy má svoju pravdu, každý z nás má iný uhol pohľadu. 🙂 Určite sa nechcem s niekym naťahovať, netýka sa to ani Vás ani mňa. 🙂
Ľudia to SPD Rod je obyčajný odrb. Ja to teraz počúvam na Slobodnom vysielači a tvrdia presne to oaté, čo píšete z pred roka, že sa to všetko spúšťa, že na tom pracuje tým ľudí a už každú chvíľu sa to spustí. Nedajte sa oklamať, teraz žijeme veľmi turbulentnú dobu, plnú chaosu, vojen, obrovská inflácia, do toho sa stále pripravujú a strašia s novými namiešanými vírusmi a pod., a takýto špekulanti ľudí teraz len balamútia a šľubujú ako im pomôžu a podobné hlúposti. Nikto vám nepomôže, možno akurát tak otvoriť peňaženku a obrať vás ešte o posledné peniaze. Stačí počúvať čo narozprával nejaký chlapík v Slobodnom vysielači a hneď Vám musí byť jasné, že je to len podvod. Ale robte ako myslíte, ale potom neplačte. 🤦♀️🤣🙈
@ivuskake no uz sa to spustilo ci odrb?
@mamina7070 financovanie nie je ešte spustené.
@silvinka.ja ok, ako nás chcú obrat o peniaze? Dajte oresne príklady, a prosím aj dôkaz.
@ivuskake a kedy ma byt spustene?
@ivuskake hovorí sa tomu Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú. Ale mne je jedno, dajte im všetko, ja som si povedala to čo si myslím. Rozmýšľajte v akej dobe žijeme a verte, že nikto sa nebude starať o to, aby Ste sa mala dobre Vy, jedine tak Vaša najbližšia rodina. Ja Vám nebudem dávať žiadne dôkazy, pretože je som sa nenechala vtishnuť do tohto čudného projektu. Ale napr. keď už chcete nejaký dôkaz, tak nestačí to, že stále sľubujú, že každú chvíľu Vám niečo vyplatia a že každú chcíľu sa prevezme finančný system globálne? To ako vážne? Tomuto veríte? OMG!!! Ale v pohode, žite si svoju ilúziu, ja Vám nebránim. Prajem Vám zo srdca, aby Ste to jedného dňa neoľutovali. Bola by som rada keby som sa mýlila.
@silvinka.ja no,takze silvinka,žiadne dôkazy nemáte. Ani nič ste tu nedali, čo by tomu nasvedčovalo, že nás ľudí spdr okradne o peniaze. To, že vy tomu neveríte, je Vás problem. Ale je to v poriadku. Lazdy sme nejaký .
Trosku silne tvrdenie máte, bez dôkazov,nemyslite?
Veriť nemusite. Raz sama vstúpite do družstve.
@mamina7070 nie je oficiálny dátum na vyplácanie renty. Treba len sledovať a čakať. Všetci čakáme…Nič zato nedáte…Spdr a aj banka hospitalierov je alo na FB, tak aj na TG.
@ivuskake ale veď Vám píšem, že dôkazy nemám, že je to môj názor a skúsenosť zo života, čo všetko sa stalo mne ale aj mojim známym, keď sme uveril (ale s SPDR to nesúvisí). Taký je život. Mne len stačí na môj názor to, že sľubujú už koľko rokov to odlžovanie a rentu podielníkom? Už sú to hádam aj roky, nie? A to nue je dostatočný dôkaz pre Vás? To je typický znak nekalých praktík, keď Vás naťahujú ako gumu v trenkách, aby Ste ešte vydržali a zase Vás trocha ukľudnia, aby ste sa nebúrili. Takto sa to robí, darmo sa na mňa budete hnevať. Ale jasne, že je to môj problém, že neverím a Vy kľudne zotrvajte a čakajte, jedného dňa sa určite dočkáte.
Aj som si o tomto družstve niečo prečítala, ale nič pozitívne to nebolo, aj moja vnútorná intuícia mi to hovorí, že tam nebude všetko s kostolným poriadkom. Zatial ma môj pocit nesklamal. No nič, nebudeme tu okolo toho debatovať, v zásade je mi celé družstvo fuk, len som musela niečo na to napísať, lebo neverím, že tejto utópii niekto vôbec môže v dnešnej dobe uveriť. Ale ako píšete, každý sme nejaký. Preto Vám prajem krásne leto a všetko dobre a hlavne nech Vám už jeho výsosť začne vyplácať tú rentu. ❤️
@silvinka.ja silvi, ako píšem, vás názor… je to všetko v poriadku, aký ho máte. Celé roky žijeme všetci tak, že nikto nám nič nedáva, ale berú nám. Mnoho rodín žije ako sa hovorí, z ruky do huby a na dlhy,cize chápem vás názor. Avšak, zamyslite sa nad tým, je to nový finančný systém a nebude len na Slovensku, tak myslite, že sa da vybudovať len tak za rok dva?nie.. je tam mnoho ale mnoho úkonov, ktoré je potrebné urobiť.
Píšete, že len lanária.. pokial sa len lanári, čo by reálne z toho nali?dobry pocit, že ľudí ťahanú za nos? Nie..
Verte,či nie, ale v spdr je dosť vysoké množstvo ľudí, ktorí tejto myšlienke veria, pomáhajú k jej otváraniu , aby to tu bolo čím skôr. Rozumiem však, že to vyzerá, ako vyzerá.. ved raz sama uvidíte ☺️ a myslim to skutočne v dobrom, nie v zlom (viete sama, že cez písmenka to niekedy môže vyznieť všelijako ). Pekny deň prajem .
@ivuskake len si to priznajte ako ste brutálne naleteli 🙂 Jeho výsosť Skirkanič alias Zlatá žila má exekúciu na byt ,,,,, fuuuha napriek tomu ze SPDR deklaruje 105 triliónov na účtoch :D Ste typický príklad slaboduchej dôchodkyne z Prievidze , ktorá vyhodila 100000 eur v igelitke z balkóna :D , človeku ktorý jej zavolal
@karburator nemam čo priznať 😉 a aj viete, ako dopadol s tou exekúciou? 😉
🙂 nijako ju nevysvetlil a zaplatíte ju vy slaboduchí jedinci ,ktorí mu posielate prípevky :D
@karburator az nato, že nikto mu žiadne príspevky neposiela 🙊
@radkasykorova podvodníci sú to. Ak môžem vedieť, koľko eur im dali?