Ak ste sa s tým už niekto stretli, ako postupovať? Od štvrtka do nedele sme boli celá rodina mimo SK, v piatok mi prišiel do schránky lístok o uložení zásielky. Keď sme sa vrátili, išla som si zásielku vybrať, v systéme ju všsk ukazuje, že mi bola v piatok vydaná (keď som ani nebola na Slovensku).
Mne sa raz stalo toto isté - omylom na pošte zásielku vydali inej osobe. Stačilo zavolať vedúcej pošty, pozrela do systému, zistila komu bola zásielka vydaná + zabezpečila jej vrátenie.
Nam takto skoncila firemna posta s dooooost dolezitymi dokumentami visiet vo vzduchu lebo teta na poste prehodila pri prijimani zasielky podacie cisla....kazdopadne oni maju vsetko v systeme.tak tam treba cinknut pripadne zajst a vysvetlit co sa.stalo. mali by vediet zasielku dohladat.
@evkao je úplne jedno či niekomu nejaké meno niečo hovorí, o prevzatí je doklad s OP a ty si mala namieste trvať, aby situáciu riešili - ja by som žiadala, aby mi zverejnili meno komu to bolo vydané (jasne, že toto nemôžu, ale oni prd vedia a dedinské pošty/lekárne/čakárne sú aj tak akurát veľké drbárne, kde všetko povedia) a samozrejme meno pracovníčky, ktorá pochybyla (to aby sa zľakli, ale asi by som nič neriešila v tejto veci)
Ako môže pošta vydať zásielku úplne inej osobe? Nechápem....ked je adresovaná na moje meno, tak ju vydajú mne, či sa mýlim?
@lubik87 no tak to je sila....
@zuzanka.zuzu dnes tam idem znova, vcera som odisla lebo som este nevedela, ci to nahodou postarka nedala mojej susedke vo vchode - ano, vsetci vieme, ze by to nemali robit, ale aj vsetci vieme, ze sa to bezne robi, ze sa posta necha u suseda, ak prave nie ste doma a postarke sa nechce s balikmi trepat dalej
@cecilia68 zrejme mam dvojnika, s tym istym menom aj adresou 😀
zasielka sa nasla, postarka ju "omylom" vydala inej slecne/pani, a ta ju doniesla nazad na postu
@evkao ak ju niekto prebral, pošta musí mať o tom doklad s podpisom. Čo ti povedali na pošte?
Nenechala ju poštárka u susedov?