Dobrý deň, máte niektorá skúsenosti s e-shopom COOLMANGO.sk? Pred mesiacom som si objednala 2x legíny, s ktorými som ale vôbec nebola spokojná. Po 2 dňoch som im písala, že chcem tovar vrátiť. Poslali mi adresu na ktorú mám balík poslať a napísali mi, že keď im tovar príde tak mi pošlú peniaze na účet. Už takmer mesiac sa s nimi "doťahujem" a mám pocit, že si zo mňa robia dobrý deň! Doteraz však nemám ani tovar, ani peniaze! Tých 40€ som mohla radšej do koša hodiť 😣Budem veľmi rada za každú vašu skúsenosť, ktorú s týmto e-shopom máte.
@polackovalucia dobrý deň, treba sa im začať vyhrážať a to priamo na ich eshope. Dole v ľavom rohu (tuším) sa vám zobrazí od nich automatická správa, že s čím potrebujete poradiť. To si rozkliknite a začnite sa vyhrážať. Oni sa zľaknú a pošlú vám peniaze naspäť.
@lelenuss dobry den, prosim Vas co ste im napisala lebo ja som uz zufala a neviem co im napisat. Cakam tak isto dlho ako Vy, pisala som im tam vela krat a stale len klamu. Dakujem vopred za radu 🤗
Mne sa podarilo ziskat spat peniaze cez kreditnu spolocnost - nastastie bola platba vykonana kreditkou. Je to potrebne reklamovat vo vasej banke a ziadat Chargeback na kreditku.
@pavlovajana 😮 vôbec som nevedela že sa to dá aj takto. Super 🤩 u nich sa tušim inak ani vykonať platba nedá, jedine kartou. Dúfam, že sa už nikto nenachytá, ja si vždy pri neznámom e-shope pozerám recenzie, ale bohužiaľ vtedy na nich nebola ani jedna recenzia, tak som skúsila..:D
Objednal som si isvetlenie na stromcek
A bol to cisty šmejd
Forografie ktore su v eshope sa
Vobec nezhoduju s tym
Co som objednal a takymi trikmy
Funguje cely eshop
Predavaju šmejdy podfarbene
Kvalitnymi fotografiami
Dobry den.Pripajam sa k teme cisty bordel vtom maju.Neviem ci to pomoze poslem tam Obcho dnu inspekciu nech to skontroluju,alebo co nemam chut ani cas. Minuly tyzden som vratila tovar co nebol vobec podla mojich predsta.Platila som dobierkou a neviem ako ich mam vymahat od nich eura. Poradte mi prosim ako na nich.
Predražený šmejd tovar z číny,objednal som tzv zaujímavý darček za 5 eur,ale nič neposlali.
Všetko jedna banda ja som napr. objednal v Pro FRANCE a kašlú na mňa, napísal som im e-mail odpovedali, že to preveria a tým to padlo, najviac týchto vydrbancovje z Čiech a založia si Slovenskú stránku (hovädá)
Prvýkrát som objednal tovar,ktorý doručili OK,ale potom mi poslali neobjednaný tovar,myslel som si,že to objednávala manželka.Zaplatil som cca 20euro za akýsi prívesok. Volal som,nedvíhajú,písal nereagujú. Peniaze nedostanem.Ale ani oni si neprilepšia,postupne si u nich poobjednávam tovar na dobierku a peniaze o ktoré ma okradli zaplatia na doručovanie mnou neprevzatých balíkov.Urobte to aj vy.
@lelenuss ja som si objednala pred mesiacom, zaplatila a odvtedy nič... Všade reklama, spamuju mi mail reklamou ale ani na jeden dopytovaci mail neodpovedali, telefón nezdvyhnu... Nemám ani tovar, ani peniaze