Sex na verejnosti - možná pokuta

pellka
9. jún 2021

Ahojte tak po tyzdnu sa sestre podarilo ma presvedcit nech to sem napisem aj ked mi to je trapne nakolko ja som vydata snazime sa uz roky o male ( ivf)
riesit take blbosti ucet na MK vraj uz raz mala vytvoreny no zrusila ho a nevie si urobit novy ucet nakolko zadava to iste cislo ako pri predoslej registracii a nepusta ju to no ale k veci 🙈
Pred cca 2 rokmi 2 a pol mala z byvalim sex za skolou pocas letnych prazdnin asi ale nevie ci tam boli aj Kamery
Cosi ju vystrasilo nakolko jej kamoska dostala pokutu za nieco co urobila pred 2 mesiacmi..
a teraz ma obavy ze aj po nejakych 2 rokov by si ju zato mohla vyhladat policia keby ze ta zakladna skola
Pozrela zaznam z pred 2 rokov
Nejdem sa jej zastavat robi blbosti teda robila… urcite som ju zato nepochvalila no stalo sa .. nik ich nevidel a nik tam nebol skola je v nejakej slepej ulicke bolo to vonku pred vchodom 🤷‍♀️ A hadam ze tam kamery su no zaznam aby pozerali v roku 2021 z roku 2019 sa mi nejako nezda

pribinak
9. jún 2021

@pellka záznamy sa určite neukladajú 2 roky.

kkovacovak
9. jún 2021

@pellka ja si myslím že na takýchto rôznych kamerách bolo videných už veľmi veľa vecí 😄 takže nejaký sex hore-dole. Ale tiež si myslím že tak dlho nikto školský kamerový záznam nearchivuje.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pellka
autor
9. jún 2021

@kkovacovak no ale tak to musela ist hned pod kameru? Boooze to je Tava … tak hovorim jej ze kto ju teraz bude hlasit skolnik??? 🤷‍♀️ Ked to bolo pred 2 rokmi tak ze co ak to videli skor a zacne sa to riesit co mi pride uz uplna blbost nema robit hluposti a este dospela mala (19) a pojde si ku zakladnej skole 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

pellka
autor
9. jún 2021

@taskataska 😆😆😆😆😆😆 pobavilo a veru ani ja som to nemusela… vediet
Ze je natolko hlupa ze uz ked .. si to chcela uzit niekde vonku Tak napadla ju zakladna skola kde samozrejmy kamery su 🤷‍♀️ A ona koza sa tym trapi uz dlho a bala sa povedat lebo vraj jej byvaleho vcera hladala policiia tak ze ci… nezaklopu aj u nej 😃😃

kkovacovak
9. jún 2021

@pellka tak každý z nás robil v mladosti nejaké kraviny takže si tým musí prejsť. Aj keď teda nie až tak ako ona 😄 Aspoň sa možno poučila a nabudúce minimálne skontroluje kamery 😄

pellka
autor
9. jún 2021

@kkovacovak no dufam 🙈 ale dakujem za odpoved 😃😃

luciaaaaa
9. jún 2021

@pellka zase aj ty neprehanaj, sestra nie je jedina a poniektore sme mali aj ovela viac rokov a sexovali sme nielen pri skole... nedavno som tu aj natrafila na diskusiu "na akych netradicnych miestach ste mali sex". Policajti nemaju vacsich starosti ako nahanat sexujucich adolescentov. Mam suseda policajta a ten by teda mohol pisat poviedky o tom, kde vsade uz pocas svojich hliadok nacapal sexujucich. A vobec ich neupozornuju, zvacsa sa tvaria, ze ich nevidia,lebo im to je viac trapne ako tym sexujucim

pellka
autor
9. jún 2021

@luciaaaaa Ako ja chapem .. bola ten cas Velmi zamilovana 19 rocna baba .. vonku teplo tak si uzivali to je ok ale je x miest kde niesu kamery fakt sa nemusela vystavovat pred kamerou a potom sa priznat ze .. byvaleho hladali vcera ci predverom uz neviem policatji ze ju… napadla ta skola a musi sa mi priznat tak Ma. To pobavilo ze po 2 rokoch ho hladaju ale pre jej pokoj na dusi som zalozila tuto temu je to Najmenej co prenu mozem urobit

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciaaaaa
9. jún 2021

@pellka tak ako pise
@taskataska sex na verejnosti nie je trestnym cinom. Ine je, ak by sexovali pred detmi. Tam by to uz bolo kazenie mravnej vychovy mladeze a tam by nejaku ponuku dostat mohli. Ale po dvoch rokoch... zaznamy uz su davno skartovane.

h2
9. jún 2021

🤦🏻‍♀️ Tie záznamy si nikto nepozerá. Slúžia na to, že AK by sa niečo stalo, POTOM sa pozrú záznamy z kamier. Kto by to kedy všetko pozeral? A po 2 rokoch už vôbec nie!

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slovakboy
9. jún 2021

@pellka ak by sa niekto sťažoval na pohoršenie polícii a tá by to musela riešiť tak by si mohli vyhľadať záznamy. Ale to je veľmi malo pravdepodobne hlavne po dvoch rokoch.

niekto2hy
9. jún 2021

14dni je ulozenie zaznamu zo zakona... Ale tak moj zazitok.. Sedim v aute,na parkovisku pred obchodnym centrom.O dve ulicky dalej,cierny zafoliovany VW .Zrazu sa zacne hybat..Po chvili pozeram a ponad predne sedacky sa nahla zena,bez podprsenky...

miadi
10. jún 2021

Radsej sa mala opytat exa co vyviedol ze ho hladala policia .. urcite nie koli tomuto.

oblecenie99
10. jún 2021

@pellka no na jej mieste by ma nestvala možná pokuta, skôr ze ci sa niekde neobjavím na internete 😁

liljana
10. jún 2021

Vies si predstavit, ze by niekoho bavilo si pozerat 24 hodinovy zaznam z 10 kamier kazdy den? Zaznamy sa po urcitom case prepisuju, inak by museli vyclenit telocvicnu na pocitacovu miestnost a pol rozpoctu skoly na nove harddisky.

monka105
10. jún 2021

Ad 1 tak dlho sa neuchovávajú kamerové záznamy, ad 2 aj keby sa uchovávali, to by si niekto musel cielene otvoriť ten konkrétny deň a čas, aby na to prišiel a uznaj sama, že to je dosť nízka pravdepodobnosť 🙂 ak to aj niekto niekedy na tej kamere videl, dobre sa pobavil a tým to preňho zhaslo.

niekto2hy
10. jún 2021

Obcas sa objavuju fotky Google map,co vsetko zachyti ich kamera.

ibrunova
10. jún 2021

@pellka a keby aj bola na kamere, mala na čele napísané meno či ako?