Ahojte tak po tyzdnu sa sestre podarilo ma presvedcit nech to sem napisem aj ked mi to je trapne nakolko ja som vydata snazime sa uz roky o male ( ivf)
riesit take blbosti ucet na MK vraj uz raz mala vytvoreny no zrusila ho a nevie si urobit novy ucet nakolko zadava to iste cislo ako pri predoslej registracii a nepusta ju to no ale k veci 🙈
Pred cca 2 rokmi 2 a pol mala z byvalim sex za skolou pocas letnych prazdnin asi ale nevie ci tam boli aj Kamery
Cosi ju vystrasilo nakolko jej kamoska dostala pokutu za nieco co urobila pred 2 mesiacmi..
a teraz ma obavy ze aj po nejakych 2 rokov by si ju zato mohla vyhladat policia keby ze ta zakladna skola
Pozrela zaznam z pred 2 rokov
Nejdem sa jej zastavat robi blbosti teda robila… urcite som ju zato nepochvalila no stalo sa .. nik ich nevidel a nik tam nebol skola je v nejakej slepej ulicke bolo to vonku pred vchodom 🤷♀️ A hadam ze tam kamery su no zaznam aby pozerali v roku 2021 z roku 2019 sa mi nejako nezda
@pellka ja si myslím že na takýchto rôznych kamerách bolo videných už veľmi veľa vecí 😄 takže nejaký sex hore-dole. Ale tiež si myslím že tak dlho nikto školský kamerový záznam nearchivuje.
@kkovacovak no ale tak to musela ist hned pod kameru? Boooze to je Tava … tak hovorim jej ze kto ju teraz bude hlasit skolnik??? 🤷♀️ Ked to bolo pred 2 rokmi tak ze co ak to videli skor a zacne sa to riesit co mi pride uz uplna blbost nema robit hluposti a este dospela mala (19) a pojde si ku zakladnej skole 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@taskataska 😆😆😆😆😆😆 pobavilo a veru ani ja som to nemusela… vediet
Ze je natolko hlupa ze uz ked .. si to chcela uzit niekde vonku Tak napadla ju zakladna skola kde samozrejmy kamery su 🤷♀️ A ona koza sa tym trapi uz dlho a bala sa povedat lebo vraj jej byvaleho vcera hladala policiia tak ze ci… nezaklopu aj u nej 😃😃
@pellka tak každý z nás robil v mladosti nejaké kraviny takže si tým musí prejsť. Aj keď teda nie až tak ako ona 😄 Aspoň sa možno poučila a nabudúce minimálne skontroluje kamery 😄
@kkovacovak no dufam 🙈 ale dakujem za odpoved 😃😃
@pellka zase aj ty neprehanaj, sestra nie je jedina a poniektore sme mali aj ovela viac rokov a sexovali sme nielen pri skole... nedavno som tu aj natrafila na diskusiu "na akych netradicnych miestach ste mali sex". Policajti nemaju vacsich starosti ako nahanat sexujucich adolescentov. Mam suseda policajta a ten by teda mohol pisat poviedky o tom, kde vsade uz pocas svojich hliadok nacapal sexujucich. A vobec ich neupozornuju, zvacsa sa tvaria, ze ich nevidia,lebo im to je viac trapne ako tym sexujucim
@luciaaaaa Ako ja chapem .. bola ten cas Velmi zamilovana 19 rocna baba .. vonku teplo tak si uzivali to je ok ale je x miest kde niesu kamery fakt sa nemusela vystavovat pred kamerou a potom sa priznat ze .. byvaleho hladali vcera ci predverom uz neviem policatji ze ju… napadla ta skola a musi sa mi priznat tak Ma. To pobavilo ze po 2 rokoch ho hladaju ale pre jej pokoj na dusi som zalozila tuto temu je to Najmenej co prenu mozem urobit
@pellka tak ako pise
@taskataska sex na verejnosti nie je trestnym cinom. Ine je, ak by sexovali pred detmi. Tam by to uz bolo kazenie mravnej vychovy mladeze a tam by nejaku ponuku dostat mohli. Ale po dvoch rokoch... zaznamy uz su davno skartovane.
🤦🏻♀️ Tie záznamy si nikto nepozerá. Slúžia na to, že AK by sa niečo stalo, POTOM sa pozrú záznamy z kamier. Kto by to kedy všetko pozeral? A po 2 rokoch už vôbec nie!
14dni je ulozenie zaznamu zo zakona... Ale tak moj zazitok.. Sedim v aute,na parkovisku pred obchodnym centrom.O dve ulicky dalej,cierny zafoliovany VW .Zrazu sa zacne hybat..Po chvili pozeram a ponad predne sedacky sa nahla zena,bez podprsenky...
Radsej sa mala opytat exa co vyviedol ze ho hladala policia .. urcite nie koli tomuto.
@pellka no na jej mieste by ma nestvala možná pokuta, skôr ze ci sa niekde neobjavím na internete 😁
Vies si predstavit, ze by niekoho bavilo si pozerat 24 hodinovy zaznam z 10 kamier kazdy den? Zaznamy sa po urcitom case prepisuju, inak by museli vyclenit telocvicnu na pocitacovu miestnost a pol rozpoctu skoly na nove harddisky.
Ad 1 tak dlho sa neuchovávajú kamerové záznamy, ad 2 aj keby sa uchovávali, to by si niekto musel cielene otvoriť ten konkrétny deň a čas, aby na to prišiel a uznaj sama, že to je dosť nízka pravdepodobnosť 🙂 ak to aj niekto niekedy na tej kamere videl, dobre sa pobavil a tým to preňho zhaslo.
Obcas sa objavuju fotky Google map,co vsetko zachyti ich kamera.
@pellka záznamy sa určite neukladajú 2 roky.