Sčítanie obyvateľstva - omyl v pobyte

16. feb 2021

Baby, robili ste to už niektorá? Keď mám prechodný pobyt v dedine aj tam bývam.. A trvalý pobyt mám u rodičov... A ja som nechtiac dala trvalý pobyt... Nevadí to?

hederamonstera
16. feb 2021

Nie, nevadi. Vela ludi nebude pisat pravdu.

77katarina
16. feb 2021

Ja zas mám iný problém. Vyplnila som tlačivo /14 otázok/ .... napísalo mi ďakujeme .... A vraj na konci strany /bolo treba rolovať na koniec strany/ som mala ešte vyplniť údaje o dieťati, rodné číslo atď ... a to som nevedela ... Takže som akoby dcéru nezapočítala.
A moja otázka : Čo mám teraz spraviť ?
Ja som si myslela, že dieťa treba znova zaregistrovať, čiže znova vyplniť dotazník a nie, že na konci dotazníka /môjho/ treba ešte vyplniť údaje o dieťati. To nikde nehovorili ... bola som bola v tom, že keď napísali po odoslaní dotazníka, že Ďakujeme, tak tak je to všetko a nie, že mám rolovať na koniec stránky a tam vyplniť ešte údaje o dieťati .... Mám nervy, čo teraz ....

autor
16. feb 2021

@77katarina
Ja keď som zadala počet detí a na konci mi nevyhodilo že o dieťa niečo treba... Tak som dala dieťa osobitne, skus aj ty tak 🙂

77katarina
16. feb 2021

Ani ja som o tom nevedela, že na konci treba ešte do môjho dotazníka - vyplniť údaje o dieťati. To mi hovorila dnes moja bývala kolegyňa.
Tiež rozmýšľam, že dcéru zaregistrujem osobitne, uvidím, či to pôjde, či zoberie jej rodné číslo, lebo má iba 8 rokov.

dada0902
16. feb 2021

Ja som si zas zabudla stiahnut potvrdenie 😕

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
77katarina
16. feb 2021

@dada0902 No to je vraj tiež na konci toho dotazníka .... Podľa mňa to sa nemusí, to je len potvrdenie, že ste robili ten dotazník pre Vás, ..... ale to dieťa je veľký problém.

77katarina
16. feb 2021

@0silvia0 Neviem, ja som slobodná matka, podľa mňa iba jeden rodič.

brezza
16. feb 2021

@77katarina nic take tam na konci nie je. Syna som vyplnala samostatne a nedavalo to otazky o zamestnani a podobne. Keby to bolo tak ako vravis, tak by som aj ja aj muz vyplnali na konci udaje o tom istom dietati.

mirka17
16. feb 2021

@77katarina nič nie je na konci dotazniku, ja som vyplnila všetky otázky, a na konci mi podakovalo a dalo možnosť stiahnut potvrdenie a dotazník. mam tri deti, všetky som nahodila samostatne

77katarina
16. feb 2021

@brezza Bolo to tam. Teraz som znova pozerala a asi od včera trošku prerobili stránku.

77katarina
16. feb 2021

@mirka17 Včera inak vyzerala stránka ako dnes.

autor
16. feb 2021

A ste si to aj stiahli? Ja som doma všetkých robila je nas 6 a nestiahla som.... Treba to?? Je to riadna somarina ty kokos také otázky 👊

77katarina
16. feb 2021

Včera ako som registrovala seba som ani nevedela, že sa to dá stiahnuť, lebo to bolo na konci stránky, čo som o tom ani nevedela. Dnes vyzerá trošku inak stránka-myslím koniec-záver .... a dnes ako som registrovala dcéru som si už stiahla aj dotazník aj potvrdenie.
Podľa mňa netreba si to stiahnuť. Seba nemám, dcéru mám.

baccio
16. feb 2021

Ja som na konci dotazníka nič také nevidela. Vyplňala som pred chvíľou.Kazde dieťa som vyplnila osobitne.

brezza
16. feb 2021

@baccio ved sa aj vyplna kazde osobitne. Na konci je len scitat dieta alebo dalsiu osobu, ale na to ked kliknes tak ta zase hodi vlastne na zaciatok novej registracie a pyta rodne cislo. Cize je vlastne jedno ci znova nacitas stranku od zaciatku alebo kliknes na odkaz na konci.
@77katarina

simca06022011
16. feb 2021

@77katarina to je v pohode, prihlas sa znova pod rodnym cislom dietata, ja som nikde nerolovala

77katarina
16. feb 2021

@simca06022011 ďakujem, áno tak som to pred hodinou už spravila 😉

simca06022011
16. feb 2021

Zienky, scitanie obyvatelov je SAMOSTATNe za kazdeho obyvatela, cize dietatu sa robi samostante scitanie, ak ma niekto 5 deti, urobi seba a 5 deti, pripadne aj polovicku svoju. Viackrat to rodne cislo ani nenahra (skusala som)- cize aj ked ma dieta 3 mesiace, urobi sa mu samostatne scitanie, ziadne skrolovanie a nie nestane sa ani ze ho scita aj ocko aj mama (iba v tej kolonke kde je pocet deti si uvediete kazdy svoj pocet), ale system si to uz potom sparuje a podla mna podla adresy budu vediet statisti uz ostatne veci vyhodnotit 🙂 TO ja len tak, ak nahodou niekto nevie... 🙂
@77katarina super :D

mnamko
16. feb 2021

@77katarina dieta musis zvlast zaregistrovat

77katarina
16. feb 2021

@mnamko 👍

baccio
16. feb 2021

@brezza ja som to nebrala ako odkaz ale ako ďalšie nové sčítanie....tak asi preto som to tak pochopila

maxxim
16. feb 2021

@77katarina to netreba vôbec brať vážne....vôbec sa nad tím netráp...
Mnoho ludí čo poznám tam nepiše pravdu, píšu blboviny že žijú bez vodovodu, iba ručnú pumpu majú, suché WC , ....
Niekto zámerne robí tak, aby dezorientoval systém" teda ovplivnuje vysledky... ale prečo sa to vôbec robí, nie každý chápe...
Takže ak si ty urobila malú chybičku, tak je to úplne ok, narozdiel toho ak by si podstatné veci vyplňala nepravdivo.
Pekný večer

simca06022011
16. feb 2021

@maxxim ale teraz sa tam take veci ani nepisu uz ;) ale vybrat zamestnanie je umenie :D

maxxim
16. feb 2021

@simca06022011 to je možne🙂
Ja som sa k tomu ešte nedostal😉
Tak to Ti verím, ak sú tam len kolonky pre jadrových fyzikov a potom pracovníci vo výrobe🙂..toď vše🙂🙂 a vyber si..no nič medzi tím, tak čo ti je bližšie🍻🙈🙈🙂

simca06022011
16. feb 2021

@maxxim ano... nervy nam tiekli, este aj moj chlap bol v rozpakoch a strese, co pre boha ma vybrat :DD Ja som navrhla riaditel sveta, ale bohuzial to tam nebolo :D

maxxim
16. feb 2021

@simca06022011 ak si navrhla ,,riaditel sveta" 🙂🙂 tak sa uchádzam o prácu vo volnom čase ako zástupca🙂

simca06022011
16. feb 2021

@maxxim ale ani taka funkcia tam nebola, by si sa "nesčítal" :D

bona69
16. feb 2021

@77katarina ja som to videla na konci, aké bolo to podľa mňa tak, že ti to ponúklo ďalej hneď scitať ďalšiu osobu/dieťa, a keď si na to klikla, prihlásila dieťa alebo aj inú osobu lebo tak či tak sa musí každý scitať prostredníctvom rodného čísla, tak či si to klikla na konci alebo normálne tak ako ty je to jedno, normálne dieťa sčítanie tak ako seba

bona69
16. feb 2021

*sčítaj tak ako seba😀