RTVS -zmena priezviska

smejko126
2. okt 2018

Ahojte baby pred nedávnom som sa vydala a treba mi pomeniť priezvisko všade to mam hotové okrem RTVS im sa tam neda dovolať,na pošte to nerobia,ani elektronicky....už som tam aj písala ako mi kazali ale žiadna odozva 😐 Teraz mam šek na stare meno a na nove nevie niektorá poradiť ako to spravne tam napísať 🤗

zeytin
2. okt 2018

https://uhrady.rtvs.sk/kontakty/kontakt-domacnosti
Takto si skúsila? Možno sa ti neozvú hneď, ale to je ich problém... ty máš dôkazy, že si ich kontaktovala.

smejko126
autor
2. okt 2018

@zeytin ďakujem ano škušala ale keď vypišem tie polička a dam pokračovať tak tam su 3 body ale nič spoločne so zmenou 😐 ako oni maju ozaj system na ....

momoika
2. okt 2018

@smejko126 ja som im písala normalne žiadosť. Ako Vec som udala zmenu mena. Napisala som do žiadosti aj čislo odberneho miesta. Prvy šek mi prišiel na stare priezvisko, no o mesiac už s novym. Odozvu mi nenapisali žiadnu.

smejko126
autor
2. okt 2018

@momoika Ďakujem na pošte mi poradili že im tam mam znova napisať lebo ja som im tam zabudla uviesť ev.čislo zo sipa listku len teraz neviem ktore uviesť kedže mam 2 rozdielne

simonkazga
2. okt 2018

dôverne poznám, vydatá som 2roky a RTVS sipo mi chodí stále na "staré" meno, kontaktovala som ich 3x a nič. Majú tam taký bordel, že keď moja mama predala byt ešte pol roka jej chodili mesačné platby, kázali jej ich určite uhrádzať, aby nevznikol nedoplatok, že potom vrátia, keď sa zmena (konečne) nahrá do systému. ŽIadne peniaze jej nikdy nevrátili a tvárili sa, že vôbec netušia o čom hovorí.

momoika
2. okt 2018

@smejko126 na zmluve, ktoru si vyplňovala na pošte to treba uviesť, tam je to ev.čislo... ci mas dve zmluvy na jedno odberne miesto? V tom pripade musis jedno odhlasit a na pošte preukazať druhu zmluvu..

momoika
2. okt 2018

@simonkazga ja to nazyvam výpalné štatu. Pretože televizor nemame napojeny- nepozerame a radio počuvame internetové. Ale máme elektrickú zastrčku no..

fefe123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smejko126
autor
2. okt 2018

@fefe123 dakujem a kde by som to mala poslat co som pozerala ich stranku polozka zmena tam nieje pisu ze iba pisomne

smejko126
autor
2. okt 2018

@momoika ďakujem a nie nemam ale ked mi teraz prišiel domov šek tak s novym menom tam jr uz ine evidencne čislo